Adana'dan hayırsever proje

29.07.2020 - 15:34, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 1876+ kez okundu.
 

Adana'dan hayırsever proje

Adana Büyükşehir 90 gün süreyle günde 1500 ihtiyaç sahibine sıcak yemek dağıtmaya başladı. Başkan Zeydan Karalar: “İşsizlik çok yüksek. Sıcak yemek dağıttığımız vatandaş sayısını 2500’e çıkaracağız.”

Adana Büyükşehir Belediyesi, Birleşmiş Milletler Dünya Gıda Programı ve GIZ’la  yapılan iş birliğiyle, Adana’ya göçle gelenlere ve ihtiyaç sahibi kent sakinlerine  3 çeşit sıcak yemek dağıtmaya başladı. Adana Büyükşehir Belediyesi’nce ihtiyaç sahibi 1500 kişiye 90 gün süreyle yemek dağıtılacak. Proje kapsamında çalıştırılmak üzere Adana Büyükşehir Belediyesi, 90 günlüğüne  28 geçici işçi istihdam etti. Projenin ismi “Aşevi”  Ayrıca sıcak yemek dağıtılan vatandaşa, ücretsiz halk ekmek de veriliyor. Sıcak yemek ulaştırılan vatandaş sayısı 2500’e çıkarılacak Proje kapsamında Fevzipaşa Mahallesi’nde yemek dağıtılmaya başlandı. İlk dağıtım etkinliğine katılan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, önümüzdeki süreçte sıcak yemek ulaştırılan ihtiyaç sahibi sayısının 2500’e çıkarılacağını söyledi. Yatağa aç giren vatandaş olmasın istiyoruz Başkan Zeydan Karalar, “ Koronavirüs desteği kapsamında yaptığımız onlarca sosyal yardımın yanında Birleşmiş Milletler’le birlikte 1500 kişiye sıcak yemek projesini başlattık. Projemiz başladı ve kısa süre içinde sıcak yemek ulaştıracağımız kişi sayısını 2 bin 500’e çıkaracağız. Memleketimizde yatağına aç giren tek vatandaşımız olmasın istiyoruz. Halk Kart uygulaması da bunun içindi, sıcak yemek uygulamamız da bunun için. İşsizlik çok yüksek. Bu projemizle vatandaşımıza bir nebze yardımcı olabiliyorsak ne mutlu bize. İnşallah Büyükşehir olarak vatandaşımıza daha önemli büyük sosyal yardımlar yapacağız” diye konuştu.
Adana Büyükşehir 90 gün süreyle günde 1500 ihtiyaç sahibine sıcak yemek dağıtmaya başladı. Başkan Zeydan Karalar: “İşsizlik çok yüksek. Sıcak yemek dağıttığımız vatandaş sayısını 2500’e çıkaracağız.”

Adana Büyükşehir Belediyesi, Birleşmiş Milletler Dünya Gıda Programı ve GIZ’la  yapılan iş birliğiyle, Adana’ya göçle gelenlere ve ihtiyaç sahibi kent sakinlerine  3 çeşit sıcak yemek dağıtmaya başladı. Adana Büyükşehir Belediyesi’nce ihtiyaç sahibi 1500 kişiye 90 gün süreyle yemek dağıtılacak. Proje kapsamında çalıştırılmak üzere Adana Büyükşehir Belediyesi, 90 günlüğüne  28 geçici işçi istihdam etti. Projenin ismi “Aşevi”  Ayrıca sıcak yemek dağıtılan vatandaşa, ücretsiz halk ekmek de veriliyor.

Sıcak yemek ulaştırılan vatandaş sayısı 2500’e çıkarılacak

Proje kapsamında Fevzipaşa Mahallesi’nde yemek dağıtılmaya başlandı. İlk dağıtım etkinliğine katılan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, önümüzdeki süreçte sıcak yemek ulaştırılan ihtiyaç sahibi sayısının 2500’e çıkarılacağını söyledi.

Yatağa aç giren vatandaş olmasın istiyoruz

Başkan Zeydan Karalar, “ Koronavirüs desteği kapsamında yaptığımız onlarca sosyal yardımın yanında Birleşmiş Milletler’le birlikte 1500 kişiye sıcak yemek projesini başlattık. Projemiz başladı ve kısa süre içinde sıcak yemek ulaştıracağımız kişi sayısını 2 bin 500’e çıkaracağız. Memleketimizde yatağına aç giren tek vatandaşımız olmasın istiyoruz. Halk Kart uygulaması da bunun içindi, sıcak yemek uygulamamız da bunun için. İşsizlik çok yüksek. Bu projemizle vatandaşımıza bir nebze yardımcı olabiliyorsak ne mutlu bize. İnşallah Büyükşehir olarak vatandaşımıza daha önemli büyük sosyal yardımlar yapacağız” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seffafbelediyecilik.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.