ADIYAMAN'DA AQUA PARKLAR HİZMETE AÇILDI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.06.2019 - 21:24, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 1915+ kez okundu.

ADIYAMAN'DA AQUA PARKLAR HİZMETE AÇILDI

Belediyemiz bünyesinde yaz aylarında hizmete açılan Aqua Park bu yılda vatandaşa hizmet vermeye devam edecek.

Sosyal yaşam ve spora önem veren Belediyemiz, her yıl olduğu gibi bu yılda bünyesinde bulunan Fatih Mahallesi’ndeki Aqua Parkı vatandaşın hizmetine açtı. Haftanın her günü sabah saat 10.00 da başlayıp, akşam saat 17.00’a kadar halkın hizmetine açık olacak olan Aqua Parkın işleyişi hakkında bilgiler veren yetkililerimiz, “Parkımız tüm vatandaşlarımıza açık olacak. Her seans 1 buçuk saat olacak ve her seans 5 TL olarak ücretlendirilecek. Havuzumuzdan yararlanmak isteyen tüm vatandaşlarımızdan istediğimiz tek şey hijyene önem vermeleri ve bonelerini yanlarında bulundurmaları” diye konuştu. Belediyemizin hizmetlerinden yararlanan vatandaşlarımız ise çalışmalarından dolayı yetkililerimize teşekkür etti.