Akdağ Tabiat Parkı güvenli tatilin adı oldu

16.09.2020 - 10:51, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 2346+ kez okundu.

Akdağ Tabiat Parkı güvenli tatilin adı oldu

Görenleri kendisine hayran bırakan, doğa tutkunlarının gelmekten mutluluk duyduğu, Akdağ Tabiat Parkı, her geçen gün popülaritesini artırmakta, pandemi süresince konaklayan ve gelen misafirlerimizin sorunsuz bir tatil geçirdikleri yerlerin başında gelen bir mekan haline gelmiştir.

Doğal güzelliklerinin yanı sıra; yılkı atları, kızıl geyikleri, yabani yaşam alanı ile binlerce botanik bitki türüne ev sahipliği yapmasının yanı sıra, Tokalı kanyon gibi geçilmesi en zor 5 kanyonun içinde gösterilen alanlarıyla Akdağ Tabiat Parkı, görenleri kendisine hayran bırakmaya devam ediyor. Binlerce misafirimizi her sene yaz aylarının gelmesiyle misafir etmeye devam eden Akdağ Tabiat Parkı ile ilgili görüşlerini aldığımız Başkan Mustafa Çöl konuyla ilgili olarak şu ifadelere yer verdi. Başkan Mustafa Çöl; “Bakanımız Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun ilçemize armağan ettiği Akdağ Tabiat Parkımız bölgenin ve Türkiye’nin gözde cazibe merkezlerinden birisidir. Sandıklı Belediyesi olarak işlettiğimiz Bungalov evleri binlerce vatandaşımıza hizmet vererek, hemşehrilerimizin ihtiyaçlarına cevap vermektedir. Pandemi sürecinde şehrin kalabalığından uzak izole bir şekilde tatil yapmak isteyenlerin uğrak noktalarından birisi olan Akdağ Tabiat Parkımız, Bisikletli Oryantiring, Türkiye Kamp ve Karavan Derneği, Genç Kâşifler gibi çeşitli organizasyonlara ev sahipliği yaparak vazgeçilmez bir alan olduğunu bir kez daha ispatlamıştır. Vatandaşlarımıza tekne gezisi, bot gezisi, bisiklet, kamp, çadır, karavan gibi çeşitli kollarda hizmet veren Akdağ Tabiat Parkımızı görmenizi tavsiye ediyor, evde kaldıkları zaman dilimlerini burada değerlendirmenizi öneriyoruz.” Dedi.