Akdeniz Dilleri Akademisi'ne yoğun ilgi

21.08.2020 - 16:54, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 3245+ kez okundu.
 

Akdeniz Dilleri Akademisi'ne yoğun ilgi

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in seçim vaatlerinden olan Akdeniz Dilleri Merkezi İzmirliler tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. İspanyolca, İtalyanca, Fransızca ve Yunanca kurslarının kayıtları 4 gün içinde doldu. Arapça kursları için kayıtlar devam ediyor.

İzmirlilere nitelikli yabancı dil eğitimini ekonomik bir biçimde vermek amacıyla yola çıkan İzmir Büyükşehir Belediyesi Akdeniz Dilleri Merkezi, yoğun ilgiyle karşılandı. Akdeniz’e kıyısı olan ülkelerin resmi dillerinde eğitim verecek Merkez’de 4 gün içinde İspanyolca, İtalyanca, Fransızca ve Yunanca kurslarının kayıtları doldu. Arapça kursları için ise kayıtlar devam ediyor. Ön kaydını akdenizdilleri.izmir.bel.tr adresinden tamamlayan kursiyer adayının Merkez’e giderek kesin kayıt yaptırması gerekiyor. Kapasite arttırımı planlanıyor Akdeniz Dilleri Merkezi’nden yapılan açıklamada yoğun ilgi nedeniyle İzmirlilere teşekkür edildi. Açıklamada küresel salgın nedeniyle kontenjanların düşük tutulduğu, ancak yoğun ilgi karşısında kurs merkezinde kapasite arttırımının planlandığı duydurdu. Konak Şehit Fethi Bey Caddesi’nde 4 numaralı binadaki Merkez’de eğitim için koronavirüs önlemleri alındı ve sınıflar fiziksel mesafe gözeterek oluşturuldu. Merkez’deki dersler 14 Eylül’de başlayacak.
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in seçim vaatlerinden olan Akdeniz Dilleri Merkezi İzmirliler tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. İspanyolca, İtalyanca, Fransızca ve Yunanca kurslarının kayıtları 4 gün içinde doldu. Arapça kursları için kayıtlar devam ediyor.

İzmirlilere nitelikli yabancı dil eğitimini ekonomik bir biçimde vermek amacıyla yola çıkan İzmir Büyükşehir Belediyesi Akdeniz Dilleri Merkezi, yoğun ilgiyle karşılandı. Akdeniz’e kıyısı olan ülkelerin resmi dillerinde eğitim verecek Merkez’de 4 gün içinde İspanyolca, İtalyanca, Fransızca ve Yunanca kurslarının kayıtları doldu. Arapça kursları için ise kayıtlar devam ediyor. Ön kaydını akdenizdilleri.izmir.bel.tr adresinden tamamlayan kursiyer adayının Merkez’e giderek kesin kayıt yaptırması gerekiyor.

Kapasite arttırımı planlanıyor

Akdeniz Dilleri Merkezi’nden yapılan açıklamada yoğun ilgi nedeniyle İzmirlilere teşekkür edildi. Açıklamada küresel salgın nedeniyle kontenjanların düşük tutulduğu, ancak yoğun ilgi karşısında kurs merkezinde kapasite arttırımının planlandığı duydurdu. Konak Şehit Fethi Bey Caddesi’nde 4 numaralı binadaki Merkez’de eğitim için koronavirüs önlemleri alındı ve sınıflar fiziksel mesafe gözeterek oluşturuldu. Merkez’deki dersler 14 Eylül’de başlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seffafbelediyecilik.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.