Akpınar Caddesi yenileniyor

ALTYAPI 14.09.2020 - 17:27, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 2242+ kez okundu.

Akpınar Caddesi yenileniyor

Çorum Belediyesi altyapı ve asfalt çalışmalarını Çöplü Mahallesi’nde de sürdürüyor. Akpınar Caddesi’nde başlatılan çalışma ile bölgedeki asfalt ve kaldırımlar yenileniyor.

Çorum’un her mahallesinde altyapı ve asfalt çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Kenar semtlerden başlayıp merkeze doğru ilerleyen çalışmalar, Çöplü Mahallesi’nde de hız kesmeden devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü’nce yürütülen çalışmalar kapsamında Akpınar Caddesi’nin asfaltı yenileniyor. Çalışma kapsamında ayrıca bozulan kaldırımların yerine yeni ve daha kullanışlı yaya yolları yapılıyor. Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, mahalle muhtarları ve mahalle sakinlerinin taleplerini dikkate alarak bir plan dâhilinde çalışmaların devam belirterek “Hemşehrilerimizin rahat ve huzuru için ekiplerimiz gece gündüz demeden çalışmalar yapıyor. Çöplü Mahallemizdeki Akpınar Caddemizde kaldırımların dar ve yıpranmış olmasının yanı sıra engelli yolunun olmayışı hemşehrilerimiz için büyük bir sıkıntı oluşturuyordu. Asfalt yüzeyinin de sağlıklı olmadığını görünce caddemizi tamamen yenilemeye karar verdik. 6,5 metre genişliğindeki caddemizin 160 metrelik kısmında çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Buraya toplamda 1300 ton malzeme seriyoruz. Asfalt sezonu sona erene dek biz şehrimizin tamamında çalışmalarımızı aşkla muhabbetle sürdürmeye devam edeceğiz. Yenilenen bu caddemiz de tüm hemşehrilerimize hayırlı olsun’’ dedi. Çöplü Mahallesi Muhtarı Yılmaz Kılcı da çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’a teşekkür etti. Kılcı “Akpınar Caddesi’nde sorunlu olan asfalt ve kaldırımların yenilenmesi mahalle halkımızı memnun etmiştir. Belediye Başkanımıza çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.