Mustafa Bozbey
Mustafa Dündar

Alanya Belediye Sarayı’na Covid-19 tedbiri

18.08.2020 - 15:48, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 2109+ kez okundu.
 

Alanya Belediye Sarayı’na Covid-19 tedbiri

Görevli personel ve ziyaretçilerin COVID-19’a karşı güvenliğinin sağlanması, bina içerisindeki kişi sirkülasyonunun azaltılması amacıyla, Alanya Belediyesi girişinde çeşitli birimlerin temsilcilerinin hazır bulunduğu hizmet ve bilgilendirme çadırı kuruldu.

Son dönemde Ülke genelinde COVID-19 (Yeni Tip Koronavirüs) vakalarının artması üzerine yeni tedbirler alındı. Tedbirler kapsamında Alanya Belediyesi’nde görevli personelin ve belediyeye gelen vatandaşların COVID-19’a karşı güvenliğinin sağlanması ve bina içerisindeki insan sirkülasyonunun azaltılması amacıyla, Alanya Belediye Sarayı girişinde Çözüm Masası personeli ile Emlak Müdürlüğü, Yazı İşleri Müdürlüğü ve Bilgi İşlem Müdürlüğü görevlilerinin hazır bulunduğu bilgilendirme ve hizmet çadırı kuruldu. Sosyal mesafe önlemleri alındı Sosyal mesafe kurallarına göre dizayn edilen hizmet ve bilgilendirme çadırında vatandaşların ihtiyaç ve taleplerine göre diğer birimlerden de personelin çağırılabildiği hizmet noktası aracı ile belediye içerisindeki insan sirkülasyonunun azaltılması hedefleniyor. Ödeme gibi zorunlu hizmetler için ise vatandaşların binaya girişlerine ateş ölçümünün ardından izin veriliyor. Hem vatandaş hem de personel güvenliğini önemsiyoruz Oluşturulan hizmet noktası hakkında bilgi veren Alanya Belediyesi Başkan Yardımcısı Hasan Erdoğan; “Alanya Belediyesi olarak tedbirlerimize bir yenisini daha ekledik. Vatandaşlarımızın yoğun talep gösterdiği birimlerimizden personeller ile yeni bir hizmet alanı kurduk. Vatandaşlarımıza daha etkili ve hızlı hizmet etmeyi amaçladığımız çalışma ile belediye içerisindeki sirkülasyonu da azaltmayı hedefliyoruz. Güvenliği öncelikli tutarak bu tedbirlerimize yenilerini ekliyoruz. Maske ve sosyal mesafe tedbirlerine muhakkak dikkat edilmesini vatandaşlarımızdan rica ediyoruz. Ayrıca hemen hemen tüm hizmetlerimizin online sistem ile de verildiğini hatırlatır, vatandaşlarımıza belediyeye gelmeden önce online mecralarını denemelerini tavsiye ederim.” dedi.
Görevli personel ve ziyaretçilerin COVID-19’a karşı güvenliğinin sağlanması, bina içerisindeki kişi sirkülasyonunun azaltılması amacıyla, Alanya Belediyesi girişinde çeşitli birimlerin temsilcilerinin hazır bulunduğu hizmet ve bilgilendirme çadırı kuruldu.

Son dönemde Ülke genelinde COVID-19 (Yeni Tip Koronavirüs) vakalarının artması üzerine yeni tedbirler alındı. Tedbirler kapsamında Alanya Belediyesi’nde görevli personelin ve belediyeye gelen vatandaşların COVID-19’a karşı güvenliğinin sağlanması ve bina içerisindeki insan sirkülasyonunun azaltılması amacıyla, Alanya Belediye Sarayı girişinde Çözüm Masası personeli ile Emlak Müdürlüğü, Yazı İşleri Müdürlüğü ve Bilgi İşlem Müdürlüğü görevlilerinin hazır bulunduğu bilgilendirme ve hizmet çadırı kuruldu.

Sosyal mesafe önlemleri alındı

Sosyal mesafe kurallarına göre dizayn edilen hizmet ve bilgilendirme çadırında vatandaşların ihtiyaç ve taleplerine göre diğer birimlerden de personelin çağırılabildiği hizmet noktası aracı ile belediye içerisindeki insan sirkülasyonunun azaltılması hedefleniyor. Ödeme gibi zorunlu hizmetler için ise vatandaşların binaya girişlerine ateş ölçümünün ardından izin veriliyor.

Hem vatandaş hem de personel güvenliğini önemsiyoruz

Oluşturulan hizmet noktası hakkında bilgi veren Alanya Belediyesi Başkan Yardımcısı Hasan Erdoğan; “Alanya Belediyesi olarak tedbirlerimize bir yenisini daha ekledik. Vatandaşlarımızın yoğun talep gösterdiği birimlerimizden personeller ile yeni bir hizmet alanı kurduk. Vatandaşlarımıza daha etkili ve hızlı hizmet etmeyi amaçladığımız çalışma ile belediye içerisindeki sirkülasyonu da azaltmayı hedefliyoruz. Güvenliği öncelikli tutarak bu tedbirlerimize yenilerini ekliyoruz. Maske ve sosyal mesafe tedbirlerine muhakkak dikkat edilmesini vatandaşlarımızdan rica ediyoruz. Ayrıca hemen hemen tüm hizmetlerimizin online sistem ile de verildiğini hatırlatır, vatandaşlarımıza belediyeye gelmeden önce online mecralarını denemelerini tavsiye ederim.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seffafbelediyecilik.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.