Alaşehir Mezarlığı'nda inceleme

28.09.2020 - 16:34, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 3159+ kez okundu.

Alaşehir Mezarlığı'nda inceleme

Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı, il genelinde mezarlık bakım ve onarım çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürürken, daire başkanlığının ilçe mezarlıklarındaki incelemeleri de devam ediyor.   Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı, Alaşehir İlçe Mezarlığında incelemelerde bulundu. Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanı Melek Demirbaş, Planlama Şube Müdürü Ali Eroğlu ve Alaşehir Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Himmet Güneş ile birlikte Alaşehir İlçe Mezarlığında incelemelerde bulunarak, mezarlığın eksikleri ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Mezarlıklar Dairesi Başkanı Melek Demirbaş, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün talimatları doğrultusunda il genelinde mezarlıkların temiz, düzenli ve bakımlı olması için yoğun bir çalışma yürüttüklerini belirtti.