ALP KARGI TARİHİ KENTLER BİRLİĞİ ENCÜMEN ÜYELİĞİNE SEÇİLDİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.06.2019 - 21:41, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 1945+ kez okundu.

ALP KARGI TARİHİ KENTLER BİRLİĞİ ENCÜMEN ÜYELİĞİNE SEÇİLDİ

550 üyesi bulunan Tarihi Kentler Birliğinin Sn. Mehmet ÖZHASEKİ, ÇEKÜL Vakfı Başkanı Prof. Dr. Sn. Metin SÖZEN, Büyükşehir il ve ilçe belediye başkanları ve meclis üyelerinin katılımlarıyla gerçekleşen bugünki Meclis Toplantısında Birlik Başkanlığına Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Hayrettin GÜNGÖR seçildi. Kendilerini tebrik ediyor, başarılar diliyoruz. Ayrıca Belediye Başkanımız Alp KARGI, 7 kişiden oluşan Tarihi Kentler Birliği Encümen Üyeliğine seçildi. Başkanımız yaptığı açıklama; “Ayrıca şahsımı 7 kişiden olusan Tarihi Kentler Birliği Encümen Üyeliğine layık gören tüm üyelere teşekkür ediyor, bu anlamlı görevi layıkıyla yerine getireceğimi ve şehrimizi en güzel şekilde temsil edeceğimi belirtmek istiyorum.” ifadelerini kullandı.