Altyapı çalışmaları aralıksız devam ediyor

ALTYAPI 07.09.2020 - 14:15, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 3178+ kez okundu.

Altyapı çalışmaları aralıksız devam ediyor

Yalova Belediyesi kentin dört bir yanında üst ve alt yapı olmak üzere çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

Yalova Belediyesi kentin dört bir yanında üst ve alt yapı olmak üzere çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Önümüzdeki günlerde asfaltlama çalışmalarının başlayacağı İstanbul Caddesi ve bu caddeye bağlı bazı sokakların ömrünü tamamlamış olan kanal hatları yeniliyor. Kanal hatlarının yenilenmesinin ardından içme suyu hatlarının yenilenmesine geçilecek. Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Yalova Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü Yetkilileri; “Son yıllarda yaşanan yoğun yağışlardan dolayı su baskınları ve taşkınların önüne geçmek için Belediye Başkan Vekilimiz Mustafa Tutuk’un talimatları doğrultusun çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. İstanbul Caddesinin asfaltlanması öncesi bu caddemize bağlı bulunan Yeni Cami sokakta yapacağımız çalışma sonrasında Yıldız, Ay ve Güneş sokaklara bağlı bulunan hatlarda rahatlamış olacak. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte kanal taşmalarının önüne geçilmiş olacak. Ayrıca yine bu bölgede yağmursuyu kanal ilave hatlarının da yapımı bazı noktalarda gerçekleştirilecek. Bu çalışmalarla birlikte asbest boru olan içme suyu hatları da yenilenmiş olacak” dediler.