Altyapı sorunları Alo 185 ile çözüme kavuşuyor

12.10.2020 - 17:33, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:10 1753+ kez okundu.

Altyapı sorunları Alo 185 ile çözüme kavuşuyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), altyapıda yaşanan sorunların çözümüne yönelik verilen mücadelenin devam etmesi adına ALO 185 Çağrı Merkezine bildirim yapılması gerektiğini hatırlattı. Sokak ve caddelerde oluşan içme suyu ile kanalizasyon sorunlarının giderilmesi adına yapılacak olan bildirimler sayesinde hızlı bir müdahale gerçekleşeceğinin bilgisini veren HATSU, Hatay genelinde saha ekiplerimiz tarafından çalışmaların devam ettiğini su kaybı ve koku problemlerinin önüne geçildiğini aktardı. Kırıkhan ilçemizden ALO 185 HATSU Çağrı Merkezine yapılan bildirimler sonrasında müdahale eden HATSU ekipleri, Cumhuriyet Mahallesi’nde oluşan içme suyu ile kanalizasyon problemini gidermek adına 3 metre uzunluğunda 150’lik kanalizasyon hattını yeniledi ve içme suyu hattındaki sorunu giderdi.