Altyapı tamam sıra asfaltta

07.09.2020 - 15:36, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 2795+ kez okundu.

Altyapı tamam sıra asfaltta

Adıyaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, daha önce altyapı sorunu ortadan kaldırılan Cumhuriyet Mahallesi’nde asfalt çalışmalarına başladı.

Adıyaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince sürdürülen asfalt çalışmaları kapsamında, Cumhuriyet Mahallesi’nde altyapı çalışmalarından dolayı bozulan yollar yenilenmeye başlandı. Daha önce Adıyaman Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü tarafından altyapı sorunu giderilen mahallede şimdi de üstyapı çalışmalarına başladıklarını söyleyen yetkililer, “Şehrin birçok noktasında sürdürdüğümüz asfaltlama çalışmalarına Cumhuriyet Mahallesi’nde de devam ediyoruz. Mahallede gerçekleştirilen altyapı çalışmasından dolayı bozulan yolları kısa süre içerisinde yenilemeyi hedefliyoruz” diye konuştu. Belediyenin hızlı bir şekilde sorunu çözmesinden duydukları memnuniyeti dile getiren mahalle sakinleri ise Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç ve ekibine teşekkür etti.