Altyapısı tamamlanan yerler hızla asfaltlanıyor

08.10.2020 - 13:28, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 1471+ kez okundu.

Altyapısı tamamlanan yerler hızla asfaltlanıyor

Çankırı Belediyesi, altyapı çalışmaları tamamlanan yeni yerleşim bölgelerinde asfalt çalışmalarına devam ediyor. Çankırı’nın her geçen gün daha büyüdüğüne ve yerleşim alanlarının genişlediğine dikkat çeken Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, vatandaşların ihtiyaçlarına karşılık verecek şekilde kaliteli bir ulaşım hizmetini öncelikle yerine getirmeye çalıştıklarını ifade etti. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, alt yapısı tamamlanmış Abdülhalik Renda Mahallesi Müslüm Teke Caddesi ile Tahsin Öz Sokak’ta sıcak asfalt serimine başladı. Anayol ile bağlantılarının verildiği yol çalışmalarında; 750 ton alt temel malzemesi serildi. Sıcak asfalt ile kaplanacak yollar için 700 ton asfalt kullanılacağı bildirildi. Başkan Esen, vatandaşların her alanda yaşam standartlarının yükseltilmesinin ana hizmet olduğunu söyledi.