Ankara Büyükşehir Belediyesi Görev Değişiklikleri

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.06.2019 - 18:08, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 3102+ kez okundu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Görev Değişiklikleri

Genel Sekreter - Prof.Dr.Cumali KINACI (Görevlendirme) Özel Kalem Müdürü - Yüksel ARSLAN  (Vekalet) Teftiş Kurulu Başkanı - Ata ŞENGÜL (Vekalet) 1.Hukuk Müşavirliği - Engin AKIN (Vekalet) İç Denetim Birimi Başkanı- Ekrem YEŞİL (Vekalet) Genel Sekreter Yardımcısı- Mehmet Ali ÜNSAL (Vekalet) Genel Sekreter Yardımcısı -  Ekrem YEŞİL Genel Sekreter Yardımcısı - Faruk AKÇAY ( Vekalet) Genel Sekreter Yardımcısı- Mustafa Kemal ÇOKAKOĞLU Fen İşleri Dairesi Başkanı - Erol GÜNDÜZ  (Asalet) Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı- Nihat ARAS  (Vekalet) Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı - Serkan CODAL (Vekalet) Ulaşım Dairesi Başkanı- Nurdoğan ÖZTÜRK (Vekalet) Kırsal Hizmetler ve Mezarlıklar Dairesi Başkanı - Mustafa HAMARAT (Vekalet) Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanı - İsmet DOĞAN  (Vekalet) İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı - Eyup TURPCUOĞLU (Asalet) İtfaiye Dairesi Başkanı - Salih KURUMLU (Vekalet) Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı - Cevdet VURAL (Görevlendirme) Bilgi İşlem Dairesi Başkanı- Ulaş ALTUN (Görevlendirme) Sosyal Medya Dairesi Başkanı - Şenol ŞENTÜRK (Asalet) Şube Müdürlük Vekaletleri Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Satınalma Şube Müdürü - Hüseyin KAHVECİ (Vekalet) Malzeme Temin Şube Müdürü - İrfan ÖZÇELİK (Vekalet) Enerji Şube Müdürü - Ömer HARMAN (Vekalet) Fen İşleri Dairesi Başkanlığı  Afet ve Koordinasyon Şube Müdürü - Tuncay YILMAZ (Vekalet) Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı İhale ve İdari Hizmetler Müdürü - Duygu SOYTÜRK (Vekalet) Özel Projeler ve Dönüşüm Dairesi Başkanlığı Kamulaştırma, Uzlaşma ve Sözleşmeler Şube Müdürü - Osman ÇİÇEKLİ (Vekalet) Kırsal Hizmetler ve Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı Kırsal Kalkınma Şube Müdürü -Muhammet ÇARKCİ (Vekalet) Emlak ve İstimlak  Dairesi Başkanlığı  İdari Mali İşler ve Arşiv Şube Müdürü - Emin KÖKER (Vekalet) İşletme İştirakler Dairesi Başkanlığı İdari İşler ve Koordinasyon Şube Müdürü - Mustafa ÜNSAL (Asalet) Hukuk Müşavirliği Dava İşleri Şube Müdürü - Eyüphan SAZAK (Vekalet) İcra ve Takip Şube Müdürü - İmran Duygu ŞİMŞEK (Vekalet) Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı Elektronik Sistemler ve Donanım Şube Müdürü - Feyza MAT (Vekalet) Yazılım ve Yönetim Şube Müdürü - Nur YÜCEL (Vekalet) Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Yeşil Alanlar Şube Müdürü - Ahmet ÇAMLIBEL (Vekalet) Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı Spor ve Organizasyon Şube Müdürü - Mustafa ARTUNÇ (Vekalet) Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol ve Asfalt Şube Müdürü - Muammer ÖZ (Vekalet) Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Proje ve Yapım İşleri Şube Müdürü - Raci SELÇUK (Vekalet)