“Anlatılan Senin Hikâyendir” Adlı Tiyatro Oyunu Kartal’da Sahnelendi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.12.2019 - 09:58, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 1372+ kez okundu.

“Anlatılan Senin Hikâyendir” Adlı Tiyatro Oyunu Kartal’da Sahnelendi

Kartal Belediyesi, usta oyuncu Levent Üzümcü tarafından sahnelenen “Anlatılan Senin Hikâyendir” oyununa ev sahipliği yaptı.

Soğanlık Kültür Merkezi’nde sahnelenen oyuna çok sayıda Kartallı sanatsever katıldı. Tiyatrocu Cengiz Toraman’ın yazıp yönettiği “Anlatılan Senin Hikâyendir” adlı müzikli oyunu, sevilen sanatçı Levent Üzümcü sahneye koydu. Mehmet Dayı, Adriana, Stafili İbrahim, Fenerci Ahmet, Denizci Barış ve Niko karakterleri ile Anadolu’nun sevgi dolu ve samimi insanlarının hikâyelerinin anlatıldığı oyunda Levent Üzümcü, canlandırdığı karakterlerin yanı sıra; verdiği mesajlar ve sergilediği performans ile de tiyatro severlerin büyük beğenisini kazandı. Yaklaşık 2 saat süren iki perdelik oyunun sonunda Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Oktay Aksu, sergilediği başarılı performans için oyuncuya teşekkür ederek Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel adına kendisine plaket takdim etti.