Antakya ve Arsuz'da yol çalışmaları devam ediyor

16.10.2020 - 17:07, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:10 2513+ kez okundu.

Antakya ve Arsuz'da yol çalışmaları devam ediyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Fen İşleri Daire Başkanlığı il genelinde yol yapım, bakım ve onarım seferberliğine hız kesmeden devam ediyor. Halka daha güvenli ve ulaşımın temiz bir şekilde sağlanması amacıyla çalışmalarına ara vermeden devam eden Büyükşehir ekipleri, Antakya ilçesine bağlı Üzümdalı Mahallesi’nde yeni yol yapım çalışmaları kapsamında zemin iyileştirme ve yağmursuyu hattı büz döşeme çalışmalarına başladı. HBB ekipleri ayrıca Arsuz ilçesine bağlı Şarkkonak Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi 331. Sokak’ta sathi kaplama çalışmaları gerçekleştiriyor.