Antalya'da öğrencilere maske, su ve kalem dağıtıldı

EĞİTİM 20.06.2020 - 18:56, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 1961+ kez okundu.

Antalya'da öğrencilere maske, su ve kalem dağıtıldı

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Antalya’da Liselere Geçiş Sınavı’na (LGS) giren 25 bin öğrenci ve velilerine maske, su ve kalem dağıtımı gerçekleştirdi. 159 okulda yapılan dağıtım öğrenci velileri ve öğrencilerden büyük takdir topladı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Başkan Muhittin Böcek’in talimatıyla LGS’ye girecek öğrencilerin sınava girecekleri okulların önünde maske, su ve kalem dağıtım stantları kurdu. Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı görevlileri tarafından sınav öncesi Başkan Muhittin Böcek’in velilere başarı ve selamları iletilerek, ücretsiz su, maske ve kalem desteği sağlandı. Büyükşehir Belediyesi’nin LGS’ye girecek öğrenci ve velisine sunduğu ücretsiz toplu ulaşım imkanının ardından, 159 okulda 25 bin öğrenci ve velilere verdiği su, maske ve kalem desteği büyük beğeni ve takdir topladı. Hijyen kurallarına dikkat edelim Maske dağıtımından duyduğu memnuniyeti dile getiren Yusuf Tayfur, “Sınav iki oturum aynı maskeyi takmak kötü olabilirdi. Buradan Başkanımız Muhittin Böcek’e teşekkür ediyorum. Başkanım sizin sayenizde hijyen kurallarına dikkat edeceğiz” dedi. Vatandaşı düşünmesi çok güzel Öğrenci velisi Kemal Ulubaş ise “Çok güzel bir uygulama. Büyükşehir Belediyesi’nin vatandaşı düşünmesi kadar güzel bir şey olamaz. Muhittin Böcek’e teşekkür ederiz.”

Hijyen kurallarına dikkat edelim

Vatandaşı düşünmesi çok güzel