Araç alışverişinde kentin kalbi

18.09.2020 - 14:38, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 1931+ kez okundu.

Araç alışverişinde kentin kalbi

Tepebaşı Belediyesi tarafından Eskişehirlilerin hizmetine sunulan ve kentin en büyük otomobil pazarı olan Açık Oto Pazarı, araç alışverişi yapmak isteyen vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görmeye devam ediyor.

Tepebaşı Belediyesi tarafından Eskişehirlilerin hizmetine sunulan ve kentin en büyük otomobil pazarı olma özelliğini taşıyan Açık Oto Pazarı, koronavirüs önlemleri kapsamında hizmet vermeyi sürdürüyor. Tesis, araçlarını satmak isteyen ve araç almak üzere pazara gelen vatandaşları sağlıklı bir ortamda ağırlıyor. Açık Oto Pazarı, sosyal mesafe kuralları, maske kullanımı, sosyal alanlarda mesafeli oturma düzeni gibi kurallar ile hizmet veriyor. Öte yandan Açık Oto Pazarı, titizlik ile temizlenerek dezenfekte bir halde Eskişehirlileri ağırlıyor. Erkek, kadın ve engelli tuvaletleri, kafeterya ve çocuk oyun alanı gibi donanımlar ile kent halkına hizmet veren tesis, 07.00-16.00 saatleri arasında her hafta pazar günleri açık oluyor. Tepebaşı Belediyesi Açık Oto Pazarı, Muttalip mevkii Eskişehir Teknik Üniversitesi Kampüsü karşısında yer alıyor.