Arızalara yapılan hızlı müdahale su kaybını önlüyor

GÜNDEM 05.10.2020 - 15:44, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 1133+ kez okundu.

Arızalara yapılan hızlı müdahale su kaybını önlüyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), Hatay genelinde bulunan içme suyu hatlarının bakım ve onarım çalışmalarının devam ettiğini duyurdu.

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), Hatay genelinde bulunan içme suyu hatlarının bakım ve onarım çalışmalarının devam ettiğini duyurdu. HATSU ALO 185 Çağrı Merkezi’ne gelen bildirimler sonrasında ekipler tarafından hızlı bir şekilde müdahale edildiğini belirten Genel Müdürlük, Antakya ilçesine bağlı General Şükrü Kanatlı Mahallesi’nde oluşan boru arızasına onarım yapılarak sorunun giderildiğini aktardı. Türkmenbaşı Caddesi üzerinde çalışma yapan HATSU ekipleri, 100‘lük pvc boruda oluşan arızayı tamir kelepçesi takarak onardı ve su kaybının önüne geçilesini sağladı.