Asfalt çalışmaları devam ediyor

10.09.2020 - 13:44, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 2863+ kez okundu.

Asfalt çalışmaları devam ediyor

Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, İhsaniye ve Çınarlı Mahallesi sınırlarında bulunan 617, 707, 717 ve Ömer Bagana Sokaklarında gerçekleştirilen asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi. İncelemeler sırasında açıklama yapan Başkan Av. Tolga Tosun: “İhsaniye ve Çınarlı Mahallesi sınırlarında bulunan; 617, 707, 717 ve Ömer Bagana Sokaklarının asfalt çalışmalarını tamamladık. Bu bölgede vatandaşlarımızı yazın tozdan, kışın çamurdan kurtardık. Kentimizin çeşitli yerlerinde yeni yol yapımı ve bakımını yapıyoruz. Kentimizi daha da güzelleştirmek için ekiplerimiz tam kapasite çalışmaya devam ediyor” dedi.