Asfalt çalışmalarında son aşamaya gelindi

25.08.2020 - 16:43, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 2345+ kez okundu.

Asfalt çalışmalarında son aşamaya gelindi

Emre Mahallesinde uzun süredir ihtiyaç duyulan yol yapım çalışmalarında sona şamaya gelindi.

Bandırma Belediyesi ekipleri Kırsal Mahallemizin içinden geçen bağlantı yolunda asfalta asfalt serim çalışmalarının büyük bir bölümü tamamlandı. Geçtiğimiz hafta başlayan asfaltlama çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Belediye ekiplerimiz çalışmaların bu hafta tamamlanacağını belirtti. Asfaltlama çalışmaları ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun: “Eski köy yolları yerine modern bir görünümlü seyahat konforu ve yol güvenliği sağlayacak olan asfalt çalışmamız Emre Mahallemize hayırlı olsun” dedi.