Asfaltlama kısa sürede tamamlandı

14.09.2020 - 13:27, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 2103+ kez okundu.

Asfaltlama kısa sürede tamamlandı

İsmetpaşa Mahallesi Rasim Koçal Caddesinde geçtiğimiz günler içinde başlayan asfalt çalışması kısa sürede tamamlandı.

Yalova Belediyesi tarafından Rasim Koçal Caddesinde başlatılan asfaltlama çalışması 2 kilometre uzunluğunda, 21 bin metrekare alanda ve 5 bin 300 ton asfalt malzemesi kullanılarak yapımı tamamlandı. Kısa sürede tamamlanan asfaltlama çalışmasının ardından yol trafiğe açıldı. Asfaltın tamamlanması ve caddesinin açılmasının ardından Yalova Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü tarafından yatay ve düşey işaretleme uygulaması, hız kesicilerin yapımı ve uyarı levhaları gerekli noktalara yerleştirilecek. Yapılan çalışmalardan dolayı memnuniyetlerini ileten vatandaşlar Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk’a, uzun yıllardır problem olan yolun asfaltlanmasından dolayı teşekkürlerini ilettiler.