AŞK Köprüsü rengarenk oldu

16.09.2020 - 10:58, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 3514+ kez okundu.

AŞK Köprüsü rengarenk oldu

Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk’un talimatları doğrultusunda geçtiğimiz günler içinde bakıma alınan Ak Şemseddin Köprüsü (AŞK Köprüsü) tamamlandı.

Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk’un talimatları doğrultusunda geçtiğimiz günler içinde bakıma alınan Ak Şemseddin Köprüsü (AŞK Köprüsü) tamamlandı. Bad Godesberg Park ile Gazipaşa Caddesi üzerinde bulunan sahili birbirine bağlayan alanda yer alan Ak Şemseddin Köprüsü yapılan çalışmalar sonrasında güzel bir görünüme kavuştu. İlk olarak zemin çalışması ve boyama işlemi yapılan ardından ışıklandırılması gerçekleştirilen köprü rengarenk bir hale geldi. Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Yalova Belediyesi yetkilileri; “İlk olarak Ak Şemseddin Köprüsünün zemininde iyileştirme çalışmaları yapıldı. Ardından zımparalama ve boyama işlemi gerçekleştirildi. En son olarak ise renk skalası geniş olan ışıklandırmalar konuldu. Bu yapılan ışıklandırmayla özel günlerde, mesela 14 Şubat Sevgililer Gününde köprü kırmızı renk olacak, Polis Haftasında kırmızı, mavi renklerle köprü rengârenk olacak” dediler.