Aydın'ın sultanları evinde fırtına gibi esiyor

25.10.2020 - 10:05, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:10 2590+ kez okundu.
 

Aydın'ın sultanları evinde fırtına gibi esiyor

Aydın Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı misli.com Sultanlar Ligi'ndeki 11. hafta maçında evinde PTT ile karşılaştı. Mimar Sinan Spor Salonu’nda gerçekleşen maçta Aydın’ın Sultanları, rakibi PTT’yi 3-1 mağlup etti.

Aydın Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı misli.com Sultanlar Ligi'ndeki 11. hafta maçında evinde PTT ile karşılaştı. Mimar Sinan Spor Salonu’nda gerçekleşen maçta Aydın’ın Sultanları, rakibi PTT’yi 3-1 mağlup etti. Aydın’ın Sultanları rahat kazandı Sultanlar Liginde yoluna kazanarak devam eden Aydın’ın Sultanları evinde sergilediği güçlü oyunu bu maçta da sahaya yansıttı. İlk seti 19-25’lik skorla PTT aldı. İkinci seti 25-18, üçüncü seti 25-23 ve son seti 25-20 kazanan Sultanlar, üç set üst üste kazanarak sahada rüzgar gibi esti ve maçı kazanmayı bildi. Aydın’ın Sultanları bu skorla ligdeki 6. galibiyetini alarak maç fazlası ile 7. sıraya yükseldi.  Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, evinde fırtına gibi esen Sultanların, Aydın’ın gururu olduklarını belirterek tüm oyuncu ve teknik kadroya tebriklerini iletti.  
Aydın Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı misli.com Sultanlar Ligi'ndeki 11. hafta maçında evinde PTT ile karşılaştı. Mimar Sinan Spor Salonu’nda gerçekleşen maçta Aydın’ın Sultanları, rakibi PTT’yi 3-1 mağlup etti.

Aydın Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı misli.com Sultanlar Ligi'ndeki 11. hafta maçında evinde PTT ile karşılaştı.

Mimar Sinan Spor Salonu’nda gerçekleşen maçta Aydın’ın Sultanları, rakibi PTT’yi 3-1 mağlup etti.

Aydın’ın Sultanları rahat kazandı

Sultanlar Liginde yoluna kazanarak devam eden Aydın’ın Sultanları evinde sergilediği güçlü oyunu bu maçta da sahaya yansıttı.

İlk seti 19-25’lik skorla PTT aldı. İkinci seti 25-18, üçüncü seti 25-23 ve son seti 25-20 kazanan Sultanlar, üç set üst üste kazanarak sahada rüzgar gibi esti ve maçı kazanmayı bildi.

Aydın’ın Sultanları bu skorla ligdeki 6. galibiyetini alarak maç fazlası ile 7. sıraya yükseldi. 

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, evinde fırtına gibi esen Sultanların, Aydın’ın gururu olduklarını belirterek tüm oyuncu ve teknik kadroya tebriklerini iletti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seffafbelediyecilik.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.