Aydın'ın sultanları sezona görkemli galibiyetle başladı

12.09.2020 - 10:12, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 2181+ kez okundu.

Aydın'ın sultanları sezona görkemli galibiyetle başladı

Aydın Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, 2020-2021 sezonuna hızlı bir başlangıç yaparak Galatasaray’ı 3-2 yendi. Son sayıya kadar heyecanın azalmadığı karşılaşmada ilk seti 14-25 Galatasaray alırken, ikinci set 27-25 Aydın'ın üstünlüğüyle sonuçlandı. Üçüncü set 26-28 Galatasaray'ın üstünlüğüyle geçilirken dördüncü sette rakibine üstünlük kuran Aydın'ın Sultanları bu sette 25-22 üstün gelmeyi bildi. Nefes kesen rallilere sahne olan son seti de 15-13 alan Aydın'ın Sultanları böylelikle sezona sıkı bir başlangıç yapmış oldu. Takımı tebrik eden Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, takımın sezona galibiyetle başlatmasından dolayı çok mutlu olduklarını söyledi.