Bakırköy'de belediye meclisi havai fişeği yasakladı

GÜNDEM 09.07.2020 - 16:39, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 3126+ kez okundu.

Bakırköy'de belediye meclisi havai fişeği yasakladı

Sakarya'daki havai fişek fabrikasında meydana gelen patlamanın ardından CHP'li Bakırköy Belediyesi havai fişek kullanımını yasakladı.

Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, havai fişek kullanımının yasaklanması için Belediye Meclisi’ne teklif verdiklerini ifade etti. Bakırköy Belediye Meclis Temmuz ayı 2'nci oturumunda, Bakırköy Belediye Başkanlık teklifi CHP -AK PARTİ-MHP üyelerin oybirliği ile geçti. Teklifin oy birliği ile kabul edildiğini duyuran Kerimoğlu şu açıklamayı yaptı: “Her canlının yaşam hakkına saygılı olmayı ilke edindiğimiz Bakırköyümüzde, çevreye ve insana da zararı ortada olan havai fişeklerin kullanımını yasaklayan teklifi Bakırköy Belediye Meclisimizde oy birliği ile kabul eden tüm siyasi parti meclis üyelerine teşekkür ederim.”