Başarı ve Teşekkür Belgesi'ni hakettiler

28.07.2020 - 09:33, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 3358+ kez okundu.

Başarı ve Teşekkür Belgesi'ni hakettiler

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin Aksu Vefa Sosyal Destek Grubunda görev yapan belediye personellerine teşekkür belgesi ve başarı belgesi verdi.

Koronavirüsün ülkemizde görülmesiyle başlayan pandemi sürecinde kurulan Aksu Vefa Sosyal Destek Grubunda belediye personelleri de görev yaptı ve yapmaya da devam ediyor. Zorlu süreçte özveri ile çalışan 60 kişilik belediye personellerine Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin teşekkür belgesi ve başarı belgesi verdi. Başkan Şahin, çalışmalarından dolayı hepsine teşekkür ederken, “Sizlerin sayesinde başarılı bir çalışma yürütüldü. Bu süreçte hepiniz özveriyle çalıştınız. Virüse karşı sosyal mesafe, maske ve hijyen çok önemli, bu kurallara sıkı sıkıya uymalıyız. Ülkemizin sağlık sistemindeki başarısını kimse inkar edemez. Virüsle mücadele sürecinde de sahanın her yerindeydik. Çalışmalarımızı aksatmadan sürdürdük. Aksu bizim ilçemiz, birlikte çalışarak bir yerlere getireceğiz. Aksu Vefa Sosyal Destek Grubunda görev yapan herkese teşekkür ediyorum” dedi.