Mustafa Bozbey
Mustafa Dündar

Başkan Ali Özkan’dan Trakya çıkarması

GÜNDEM 15.10.2020 - 13:29, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:10 1830+ kez okundu.
 

Başkan Ali Özkan’dan Trakya çıkarması

TFF 2. Lig'in 5. hafta maçında, Karacabey Belediyespor’un deplasmanda Kırklarelispor'a konuk olduğu maçta takımı yalnız bırakmayan Belediye Başkanı ve Karacabey Belediyespor Onursal Başkanı Ali Özkan, Trakya’ya gerçekleştirdiği programı kapsamında bölgedeki kurum amiri ve işletmeci Karacabeylilerle de bir araya geldi.

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Karacabey Belediyespor’un deplasmanda Kırklarelispor'a konuk olduğu maçta takımı yalnız bırakmazken, bölgede birtakım temaslarda da bulundu. Özkan gerçekleştirdiği ziyaretlerde, Karacabeyli olan veya ilçede daha önce görev yapmış kurum amirleriyle de bir araya geldi. Başkan Özkan, karşılaşmayı izlemek için gittiği Kırklareli’nde ilk olarak, Karacabeyli olan ve şu anda Tekirdağ İl Emniyet Müdürü olarak görev yapan Mehmet Erduğan’ı ziyaret etti. Karacabey’in üretim gücü ve potansiyeli konuşuldu Özkan, Trakya turunun ikinci durağında Bolca Food Gıda Genel Müdürü Tansel Özsoy ve Trak Makina İşletme Müdürü olan Karacabeyli Yusuf Bektaş ile bir araya geldi. Gerçekleşen ziyarette hem Karacabey’in üretim gücü hem de sektör üzerine çeşitli konularda değerlendirmelerde bulunuldu. Özkan program kapsamında, Kırklareli Pınarhisar’ın Belediye Başkanı İhsan Talay’ı da makamında ziyaret ederken, son olarak Bursa’da da bir dönem görev yapan Edirne İl Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt ile bir araya geldi. Öte yandan, Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup'ta deplasmanda Kırklarelispor ile Kırklareli Atatürk Stadyumu’nda karşılaşan Karacabey Belediyespor, sahadan 2-0 mağlup ayrıldı. Karacabey Belediyespor, ligde oynadığı 5 maçın ardından haftayı 10 puan ile 3. sırada kapattı.
TFF 2. Lig'in 5. hafta maçında, Karacabey Belediyespor’un deplasmanda Kırklarelispor'a konuk olduğu maçta takımı yalnız bırakmayan Belediye Başkanı ve Karacabey Belediyespor Onursal Başkanı Ali Özkan, Trakya’ya gerçekleştirdiği programı kapsamında bölgedeki kurum amiri ve işletmeci Karacabeylilerle de bir araya geldi.

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Karacabey Belediyespor’un deplasmanda Kırklarelispor'a konuk olduğu maçta takımı yalnız bırakmazken, bölgede birtakım temaslarda da bulundu.

Özkan gerçekleştirdiği ziyaretlerde, Karacabeyli olan veya ilçede daha önce görev yapmış kurum amirleriyle de bir araya geldi.

Başkan Özkan, karşılaşmayı izlemek için gittiği Kırklareli’nde ilk olarak, Karacabeyli olan ve şu anda Tekirdağ İl Emniyet Müdürü olarak görev yapan Mehmet Erduğan’ı ziyaret etti.

Karacabey’in üretim gücü ve potansiyeli konuşuldu

Özkan, Trakya turunun ikinci durağında Bolca Food Gıda Genel Müdürü Tansel Özsoy ve Trak Makina İşletme Müdürü olan Karacabeyli Yusuf Bektaş ile bir araya geldi. Gerçekleşen ziyarette hem Karacabey’in üretim gücü hem de sektör üzerine çeşitli konularda değerlendirmelerde bulunuldu.

Özkan program kapsamında, Kırklareli Pınarhisar’ın Belediye Başkanı İhsan Talay’ı da makamında ziyaret ederken, son olarak Bursa’da da bir dönem görev yapan Edirne İl Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt ile bir araya geldi.

Öte yandan, Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup'ta deplasmanda Kırklarelispor ile Kırklareli Atatürk Stadyumu’nda karşılaşan Karacabey Belediyespor, sahadan 2-0 mağlup ayrıldı.

Karacabey Belediyespor, ligde oynadığı 5 maçın ardından haftayı 10 puan ile 3. sırada kapattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seffafbelediyecilik.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.