Başkan Altay LGS’ye girecek öğrencilere başarılar diledi

EĞİTİM 19.06.2020 - 10:04, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 1968+ kez okundu.

Başkan Altay LGS’ye girecek öğrencilere başarılar diledi

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, 20 Haziran Cumartesi günü gerçekleştirilecek Liselere Geçiş Sınavı’na girecek tüm öğrencilere başarılar dileyerek; sınavın öğrenciler, aileleri ve memleket için hayırlı olmasını diledi.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Liselere Geçiş Sınavı’na (LGS) girecek öğrencilere başarılar diledi. 20 Haziran Cumartesi günü gerçekleştirilecek sınava katılacak öğrencilerin başarılı olacaklarına yürekten inandığını ifade eden Başkan Altay, “Geleceğimizin teminatı olan her bir evladımız bizim için çok değerlidir. Allah hepsine zihin açıklığı versin. Sınavlar öğrencilerin hayatında dönüm noktası olabilir ancak başarının tek kriteri değildir. Sonuç ne olursa olsun çocuklarımız için yeni bir dönemin başlangıcı olacaktır. Ebeveynlere de ricam, durumu bu şekilde değerlendirmeleridir.” dedi. Koronavirüs salgınının devam ettiği bir ortamda gerçekleştirilecek sınav için Milli Eğitim Bakanlığı’nın tüm tedbirleri aldığına dikkat çeken Başkan Altay, tüm öğrencilerin ellerinden gelenin en iyisini yapacağını bildiğini söyledi. Başkan Altay, sınavın öğrenciler, aileleri ve memleket için hayırlı olmasını diledi.