Başkan Arı Saatçi Hoca Caddesi'ndeki çalışmaları inceledi

ALTYAPI 06.06.2020 - 14:56, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 3236+ kez okundu.

Başkan Arı Saatçi Hoca Caddesi'ndeki çalışmaları inceledi

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, içme suyundan kanalizasyona, yağmur suyundan tüm alt yapısına kadar değişen Saatçi Hoca Caddesi’ndeki üst yapı çalışmalarını yerinde inceledi. Arı, incelemeleri sırasında asfalt seriminde çalışan görevlilere tatlı ikram ederek kolaylıklar diledi.

Belediye Başkanı Rasim Arı, Diriliş Meydanı ile Vali Konağı arasındaki Saatçi Hoca Caddesi’nde Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen üstyapı çalışmalarını inceledi. Eşi Melek Arı ile birlikte akşam saatlerinde geldiği cadde de çalışanlara baklava ikram eden Arı, kolaylıklar diledi. Burada bir süre asfalt serme makinesi kullanan Başkan Arı daha sonra mahalle sakinleriyle ve esnaflarla sohbet etti. Arı burada yaptığı açıklamada şehrin çeşitli mahallelerinde altyapı ve üstyapı çalışmalarına devam ettiklerini belirterek, Saatçi Hoca Caddesi’nde de bir süre önce başlattıkları altyapı yenileme çalışmalarını tamamladıklarını kaydetti. Arı, “Hemşehrilerimize söz verdik ve gerçekleştirdik. Sağ olsun, onlarda sabrettiler ve bize destek verdiler. Çünkü yapılan işler günlük işler değil. 3 - 5 yılda kullanıp bitecek işler değil, inşallah uzun yıllar kullanılacak yatırımları gerçekleştirdik. Bu yapılan çalışmaların sonrasında asfalt çalışmamıza da başladık. Hayırlı ve uğurlu olsun” diye konuştu.