Başkan Ataç Eyt’lilerle buluştu

GÜNDEM 14.09.2020 - 09:21, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 2067+ kez okundu.

Başkan Ataç Eyt’lilerle buluştu

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) Derneği Eskişehir Şube yönetimi ve üyeleri ile bir araya geldi.

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, EYT Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Eskişehir Şube Başkanı Kadir Arıkoğlu ve çok sayıda dernek üyesi ile buluştu. Buluşmada Başkan Ataç, Arıkoğlu ve dernek üyeleriyle emeklilikte yaşa takılanların yaşadığı sorunlara ilişkin sohbet etti. Arıkoğlu, kendilerini bir an bile yalnız bırakmamasından ve daima yanlarında olmasından ötürü Başkan Ataç’a teşekkür etti. EYT’lilerin verdiği mücadeleyi sonuna kadar destekleyeceğini ifade eden Başkan Ataç ise, “Emek, bu dünyadaki en kutsal kavramlardan biridir. Sizler, yıllar boyu döktüğünüz alın terinizin karşılığını alabilmenin mücadelesi içindesiniz. Bu mücadelenizde bizler de her zaman siz EYT’lilerin yanında olacağız” dedi. Buluşma, çektirilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.