BAŞKAN AYDAR YAZA MERHABA ETKiNLiĞİNE KATILDI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.06.2019 - 20:53, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 1728+ kez okundu.

BAŞKAN AYDAR YAZA MERHABA ETKiNLiĞİNE KATILDI

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, Limit Spor Kulübü Derneği’nin düzenlediği “Yaza Merhaba” etkinliğine katıldı. Öğrencilerin çoşkusuna ortak olan genç başkan, çocuklarla basketbol oynadı.

Ceyhan Limit Spor Kulübü’nün düzenlediği “Yaza Merhaba” etkinliği, öğrenci ve velilerin yoğun katılımıyla Kapalı Spor Salonu’nda yapıldı. Milli Eğitim Müdürü Murat Koçer ve Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar’ın katıldığı etkinlik renkli görüntülere sahne oldu. Öğrenciler ile basketbol oynayan Başkan Aydar, çekilişi kazanan çocuklara hediyelerini taktim etti. AYDAR, “SPORDA BAŞARI İÇİN, ÜZERİMİZE DÜŞEN NE VARSA YAPACAĞIZ” Spor faliyetlerinin tamamını canı gönülden desteklediklerini belirten Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, “Limit Spor Kulübü Adana Bölgesel Basketbol Ligi’nde U12 ve U18 kategorilerinde Ceyhan’ı temsil etmektedir. Ayrıca sosyal sorumluluk projeleri kapsamında şehit ve gazi çocuklarına ücretsiz temel basketbol eğitimi vermekle beraber uyuşturucu bağımlılığının zararlarını anlatan ‘Kayıp Hayatlar’ isimli tiyatro oyununu liselerde öğrencilere ve Murat Göğebakan Kültür Merkezi’nde halka ücretsiz bir şekilde sergilemiştir. Ulusal müsabakalarda Ceyhan’ı layıkıyla temsil edeceğinden hiç şüphe duymadığımız öğrencilerimizin moral ve motivasyonunu artırmak için düzenlenen ‘Yaza Merhaba’ etkinliğine katıldık. Üzerimize düşen ne varsa yaparak  her daim yanlarında olacağız. Geleceğimizin teminatı gençlerimizin spor faliyetlerine katkı sağlayan eğitimcilerimize ve velilerimize teşekkür ediyorum.” dedi.