Başkan Aydın sesli kütüphanede makale seslendirdi

16.09.2020 - 16:43, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 1959+ kez okundu.

Başkan Aydın sesli kütüphanede makale seslendirdi

Orhangazi Belediyesi Kent Konseyi tarafından düzenlenen, Orhangazi Çok Programlı Anadolu Lisesi Usta Yazar Cemil Meriç Sesli Kütüphanesinde Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın Kent Konseyi ile birlikte Orhangazi’yi tanıtıcı bir makaleyi seslendirdi. Başkan Bekir Aydın, “Orhangazi Belediyesi Kent Konseyi üyelerimiz ile birlikte Orhangazi Çok Programlı Anadolu Lisesinde kurulan Usta Yazar Cemil Meriç sesli kütüphanesinde bugün ilçemizi tanıtıcı bir makaleyi seslendirdik. Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz tarafından okunan kitapları sisteme kaydederek, okulumuzun sitesinde yayınlıyorlar. Usta Yazar Cemil Meriç adına kurulan bu sesli kütüphane ’de Kent Konseyi üyelerimiz ile birlikte kitap okuyarak seslendirdik. Çok güzel bir farkındalık projesi olan bu sesli kütüphane sayesinde özellikle görme engelli dostlarımıza umut ışığı olmuştur. Pandemi sürecinde evlerinden çıkamayan kitap okuma severlerinde vazgeçilmez adresi olmuştur" dedi.