Başkan Cengiz Ergün’den Mevlid Kandili mesajı

27.10.2020 - 13:53, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:10 2145+ kez okundu.
 

Başkan Cengiz Ergün’den Mevlid Kandili mesajı

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Mevlid Kandili dolayısıyla mesaj yayınlayarak, tüm Manisalıların ve İslam aleminin kandilini kutladı.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Mevlid Kandili dolayısıyla mesaj yayınlayarak, tüm Manisalıların ve İslam aleminin kandilini kutladı. Mevlid Kandili dolayısıyla mesaj yayınlayan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, mesajında şunlara yer verdi: “Alemlere rahmet olarak gönderilen İslam peygamberi Hz. Muhammed’in (S.A.V) dünyaya teşrifi dolayısıyla Müslüman aleminin bayramı niteliğinde olan mübarek Mevlid Kandili’ne ulaşmış olmanın manevi heyecanını yaşıyoruz. Peygamber efendimiz Hazreti Muhammed’in (S.A.V) doğum günü olan Mevlid Kandili, akrabalık ve kardeşlik duygularımızı güçlendiren mukaddes gecelerden biridir. Bu gecede, Peygamberimiz Hz. Muhammed’in kutlu doğumunu en güzel şekilde idrak etmeliyiz. Yaşantısı ve davranışlarıyla tüm insanlığa yol gösterici olan Peygamberimizin güzel ahlakını, kendi hayatlarımızda da örnek almalıyız. Alemlere rahmet olarak gönderilen Hz. Muhammed’in (S.A.V) kutlu doğumunu idrak ederken, O’nun sünnetini en iyi şekilde yerine getirmenin de biz Müslümanlar için önemli olduğu hepimizin bildiği bir gerçektir. Bu mübarek gün vesilesiyle tüm hemşehrilerimin ve İslam aleminin Mevlid Kandili’ni tebrik ediyorum. Başta kahraman askerlerimiz ve polislerimiz olmak üzere, yurdumuzun dört bir yanında ve sınırlarımızın ötesinde vatanımızın birliği ve dirliği için görev yapan kahraman evlatlarımıza, Karabağ’ın bağımsızlığı için çarpışan Azerbaycan ordusuna bu vesileyle selam gönderiyor, bu evlatlarımızın da kandilini ayrıca kutluyorum. Ayaklarına taş değmesin. Mevlid Kandili’niz mübarek olsun.”
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Mevlid Kandili dolayısıyla mesaj yayınlayarak, tüm Manisalıların ve İslam aleminin kandilini kutladı.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Mevlid Kandili dolayısıyla mesaj yayınlayarak, tüm Manisalıların ve İslam aleminin kandilini kutladı.

Mevlid Kandili dolayısıyla mesaj yayınlayan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, mesajında şunlara yer verdi: “Alemlere rahmet olarak gönderilen İslam peygamberi Hz. Muhammed’in (S.A.V) dünyaya teşrifi dolayısıyla Müslüman aleminin bayramı niteliğinde olan mübarek Mevlid Kandili’ne ulaşmış olmanın manevi heyecanını yaşıyoruz. Peygamber efendimiz Hazreti Muhammed’in (S.A.V) doğum günü olan Mevlid Kandili, akrabalık ve kardeşlik duygularımızı güçlendiren mukaddes gecelerden biridir. Bu gecede, Peygamberimiz Hz. Muhammed’in kutlu doğumunu en güzel şekilde idrak etmeliyiz. Yaşantısı ve davranışlarıyla tüm insanlığa yol gösterici olan Peygamberimizin güzel ahlakını, kendi hayatlarımızda da örnek almalıyız. Alemlere rahmet olarak gönderilen Hz. Muhammed’in (S.A.V) kutlu doğumunu idrak ederken, O’nun sünnetini en iyi şekilde yerine getirmenin de biz Müslümanlar için önemli olduğu hepimizin bildiği bir gerçektir. Bu mübarek gün vesilesiyle tüm hemşehrilerimin ve İslam aleminin Mevlid Kandili’ni tebrik ediyorum. Başta kahraman askerlerimiz ve polislerimiz olmak üzere, yurdumuzun dört bir yanında ve sınırlarımızın ötesinde vatanımızın birliği ve dirliği için görev yapan kahraman evlatlarımıza, Karabağ’ın bağımsızlığı için çarpışan Azerbaycan ordusuna bu vesileyle selam gönderiyor, bu evlatlarımızın da kandilini ayrıca kutluyorum. Ayaklarına taş değmesin. Mevlid Kandili’niz mübarek olsun.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seffafbelediyecilik.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.