Başkan Çöl çalışmaları yerinde inceledi

23.09.2020 - 09:45, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 1670+ kez okundu.

Başkan Çöl çalışmaları yerinde inceledi

Sandıklı Belediyemiz tarafından ilçemizde yapılan çalışmaları Başkan Mustafa Çöl yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldılar.

Sandıklı Belediyemiz tarafından ilçemizde yapılan çalışmaları Başkan Mustafa Çöl yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldılar. İlk olarak vatandaşlarımız tarafından ısrarla yenilenmesi istenen, Hisar Mahallesi Topaşe Camii karşısındaki yeni tuvaleti inceleyen Başkan Mustafa Çöl, buradan Kapalı Spor Salonu’nun etrafında ki spor alanında yapılan bakım, onarım, tamirat, peyzaj ve yenileme çalışmaları hakkında yetkililerden bilgiler aldılar. Yürüyüş yolu ve etrafından yapılan detaylı çalışmaları yerinde gören Başkan Mustafa Çöl, bu alanın etrafında bulunan ve yenilenmesi düşünülen çocuk parkları ile ilgili yapılacak olan projelerin detaylarını inceledi. Son olarak ilçe şehir mezarlığına giden Başkan Mustafa Çöl burada yapılacak olan peyzaj, yenileme, bakım ve onarım çalışmaları hakkında bilgi aldıktan sonra açıklamalarda bulundu. Başkan Çöl konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada; “İlçemizin hemen hemen her köşesinde Belediye ekiplerimizin çalışmaları mevcuttur. Bu çalışmaları kış ayları gelmeden bitirerek ilçemizin çehresini değiştirmek için elimizden gelen çaba ve gayreti göstermekteyiz. Bilindiği gibi vatandaşlarımız tarafından bizlere iletilen istek, şikâyet ve önerilerdoğrultusunda ilgili müdürlüklerimiz ile gerekli planlamayı yaparak hemşehrilerimizin isteklerini yerine getirmekteyiz.” İfadelerini kullandı.