Başkan Çöl'den büyük müjde

28.09.2020 - 14:50, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 2934+ kez okundu.

Başkan Çöl'den büyük müjde

Göreve geldiği günden itibaren ilçemize kalıcı eserler bırakmayı kendisine görev edinen Sandıklı Belediye Başkanımız Mustafa Çöl, hizmet halkalarına bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor.

Göreve geldiği günden itibaren ilçemize kalıcı eserler bırakmayı kendisine görev edinen Sandıklı Belediye Başkanımız Mustafa Çöl, hizmet halkalarına bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor. Başkan Mustafa Çöl’ün sosyal medya adresinden yaptığı açıklamada bölgenin en kapsamlı ve donanımlı Kültür Merkezi ile Kütüphanesini Sandıklımıza kazandırmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederken, toplam 5300 m2’den oluşacağı ve içerisinde olacak olan hizmet grupları belirtildi. Başkan Mustafa Çöl’ün yaptığı açıklama şu ifadelere yer verdi; “Bölgenin en Kapsamlı ve Donanımlı Kültür Merkezi ve Kütüphanesi Sandıklı’mıza Hayırlı Olsun! Cep Sinemaları, Çok Amaçlı Salon, Eğitici çocuk oyun alanı, Çocuk Kütüphanesi (0-12 yaş), Genç Kütüphanesi, Yetişkin Kütüphanesi, Eğitim Sınıfları, Kaferterya, Kitap Satış Mağazası, Bilim Sanat Atölyeleri (Resim, Müzik, Robotik Kodlama vb.), Kapalı Sergi salonu, Profesyonel Tiyatro- Opera Salonu, ve daha fazlası 2021’de Sandıklı’mızın hizmetinde!”