Başkan Çöl'e ziyaret

25.09.2020 - 14:05, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 2107+ kez okundu.

Başkan Çöl'e ziyaret

Sandıklı ilçe Garnizon Komutanı Personel Asteğmen Mustafa Balcı, Başkan Mustafa Çöl’ü makamında ziyaret ederek bir iadeyi ziyarette bulundu.

Sandıklı ilçe Garnizon Komutanı Personel Asteğmen Mustafa Balcı, Başkan Mustafa Çöl’ü makamında ziyaret ederek bir iadeyi ziyarette bulundu. Sandıklı ortak paydasında gerçekleşen ziyarette Başkan Mustafa Çöl kendisine, bu nazik ziyaretleri için teşekkürlerini ileterek görevinde başarılar dileklerini iletti. Personel Asteğmen Mustafa Balcı, Belediye Başkanı Mustafa Çöl ile tanışmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek, ilçemizdeki resmi kurum ve kuruluşlarla özellikle Pandemi sürecinde daha yakın ilişkiler kurduklarını belirterek, Sandıklı’ya hizmet etmek noktasında uyum içerisinde çalışmak istediklerinin altını çizdi.