Mustafa Bozbey
Mustafa Dündar

Başkan Gültak Engelsiz Atölyesi'nin ürünlerini tanıttı

GÜNDEM 16.09.2020 - 10:38, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 2489+ kez okundu.
 

Başkan Gültak Engelsiz Atölyesi'nin ürünlerini tanıttı

Başkan Gültak; Mersin Umut Girişimciler Üretim ve Pazarlama Kooperatifi Engelsiz Atölyesi’nde üretilen çeşitli ürünlerin tanıtımını; katıldığı Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısında yaptı.

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak; geçtiğimiz günlerde, Mersin Milletvekili Ali Cumhur Taşkın ile birlikte, ‘Mersin Umut Girişimciler Üretim ve Pazarlama Kooperatifi Engelsiz Atölyesi’nin açılışına katılmıştı. Başkan Gültak; atölyenin açılışında, güçlerini birleştiren kooperatif üyesi engelli vatandaşların ürettiği zeytin ve zeytinyağı, süt ürünleri, tatlı ve şekerlemeler ile daha birçok gıda ürününü, tekstil ve kozmetik ürünlerini bu kez farklı bir platformda tanıttı. Başkan Gültak, Büyükşehir Meclisi’nde de çağrısını yeniledi Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Eylül ikinci birleşimine katılan Akdeniz Belediye Başkanı Gültak, Mersin Umut Girişimciler Üretim ve Pazarlama Kooperatifi Engelsiz Atölyesi’nde üretilen ürünlerin tanıtımını yaptı. Ürünleri, önünde bulunan sehpanın üzerine yerleştiren Başkan Gültak, ürünlerin hem tanıtımını yaptı, hem de bu ürünlerden satın alarak, engelli bireylere destek vermeleri için Meclis üyelerine çağrıda bulundu. “E-Ticaret sitesi de kurdular” Başkan Gültak; "Şehrimizde bir engelsiz kooperatifi kuruldu Akdeniz Belediyesi olarak destek olduk. Türkiye'de 8 tane engelli kooperatifi var. Bunlardan bir tanesi de Mersin'de kuruldu. Bu görmüş olduğunuz ürünler; dezenfektan, kolonya ve çantaları engelli kardeşlerimiz kısıtlı imkânlarıyla kendileri üretiyor. Aynı zamanda Mersin Üniversitemiz ile beraber çalışıyorlar. Mersin Umut Girişimcileri ve Pazarlama Kooperatifi, Türkiye'de bir ilki daha gerçekleştirdi. Engelli kardeşlerimiz, engelsiz e-ticaret sitesini (https://www.umutkoop.org) de kurdular. Sizlerin de desteğinize sunuyorum. Engelli vatandaşlarımız başımızın tacı. Zira hepimiz birer engelli adayıyız. Destek olursanız sevinirim" şeklinde konuştu. Başkan Seçer; “Mesajı biz aldık, vatandaşlarımızın da dikkatine sunalım” Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer de Başkan Gültak’a teşekkür ederek, “Sayın Gültak, Meclisimize bir mesaj verdi. Hem Meclis üyelerimizin hem de vatandaşlarımızın dikkatine sunalım. Ekranları başında bizleri izleyen tüm vatandaşlarımıza çağrıda bulunuyorum, kooperatifimize destek olalım” diyerek Engelsiz Atölyesi’nde üretilen gıda, kozmetik ve farklı ürünleri satın almaları için Mersinlilere çağrı yaptı. Konuşmaların ardından Başkan Gültak; Büyükşehir Belediyesi Meclis üyelerine, Mersin Umut Girişimciler Üretim ve Pazarlama Kooperatifi Engelsiz Atölyesi’nde üretilen çeşitli ürünlerden ikram etti.
Başkan Gültak; Mersin Umut Girişimciler Üretim ve Pazarlama Kooperatifi Engelsiz Atölyesi’nde üretilen çeşitli ürünlerin tanıtımını; katıldığı Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısında yaptı.
Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak; geçtiğimiz günlerde, Mersin Milletvekili Ali Cumhur Taşkın ile birlikte, ‘Mersin Umut Girişimciler Üretim ve Pazarlama Kooperatifi Engelsiz Atölyesi’nin açılışına katılmıştı. Başkan Gültak; atölyenin açılışında, güçlerini birleştiren kooperatif üyesi engelli vatandaşların ürettiği zeytin ve zeytinyağı, süt ürünleri, tatlı ve şekerlemeler ile daha birçok gıda ürününü, tekstil ve kozmetik ürünlerini bu kez farklı bir platformda tanıttı.
Başkan Gültak, Büyükşehir Meclisi’nde de çağrısını yeniledi
Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Eylül ikinci birleşimine katılan Akdeniz Belediye Başkanı Gültak, Mersin Umut Girişimciler Üretim ve Pazarlama Kooperatifi Engelsiz Atölyesi’nde üretilen ürünlerin tanıtımını yaptı. Ürünleri, önünde bulunan sehpanın üzerine yerleştiren Başkan Gültak, ürünlerin hem tanıtımını yaptı, hem de bu ürünlerden satın alarak, engelli bireylere destek vermeleri için Meclis üyelerine çağrıda bulundu.
“E-Ticaret sitesi de kurdular”
Başkan Gültak; "Şehrimizde bir engelsiz kooperatifi kuruldu Akdeniz Belediyesi olarak destek olduk. Türkiye'de 8 tane engelli kooperatifi var. Bunlardan bir tanesi de Mersin'de kuruldu. Bu görmüş olduğunuz ürünler; dezenfektan, kolonya ve çantaları engelli kardeşlerimiz kısıtlı imkânlarıyla kendileri üretiyor. Aynı zamanda Mersin Üniversitemiz ile beraber çalışıyorlar. Mersin Umut Girişimcileri ve Pazarlama Kooperatifi, Türkiye'de bir ilki daha gerçekleştirdi. Engelli kardeşlerimiz, engelsiz e-ticaret sitesini (https://www.umutkoop.org) de kurdular. Sizlerin de desteğinize sunuyorum. Engelli vatandaşlarımız başımızın tacı. Zira hepimiz birer engelli adayıyız. Destek olursanız sevinirim" şeklinde konuştu.
Başkan Seçer; “Mesajı biz aldık, vatandaşlarımızın da dikkatine sunalım”
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer de Başkan Gültak’a teşekkür ederek, “Sayın Gültak, Meclisimize bir mesaj verdi. Hem Meclis üyelerimizin hem de vatandaşlarımızın dikkatine sunalım. Ekranları başında bizleri izleyen tüm vatandaşlarımıza çağrıda bulunuyorum, kooperatifimize destek olalım” diyerek Engelsiz Atölyesi’nde üretilen gıda, kozmetik ve farklı ürünleri satın almaları için Mersinlilere çağrı yaptı. Konuşmaların ardından Başkan Gültak; Büyükşehir Belediyesi Meclis üyelerine, Mersin Umut Girişimciler Üretim ve Pazarlama Kooperatifi Engelsiz Atölyesi’nde üretilen çeşitli ürünlerden ikram etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seffafbelediyecilik.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.