Başkan Karalar disiplinden taviz vermiyor

31.08.2020 - 12:11, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 1879+ kez okundu.
 

Başkan Karalar disiplinden taviz vermiyor

Adana Büyükşehir Belediyesi asfaltlama çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Zeydan Karalar asfalt dökümünde disiplinden taviz vermiyor Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın bu yıl içerisinde 2000 km asfalt hedefine emin adımlarla ilerleyen Adana Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Şube Müdürlüğü ekipleri Pozantı ilçesinde asfaltlama çalışmasını sürdürüyor. Özellikle yaz aylarında Adanalı vatandaşların sıcaklardan kaçarak gittiği Pozantı’da çalışmalarına devam eden ekipler yolları yenileyerek yaylacıların daha rahat yolculuk etmesini sağlıyor. Fotoğraf ve doğa tutkunlarının yolu da asfaltlandı Fotoğraf tutkunlarının en gözde mekanlarından olan Belemedik’te asfaltlama çalışması yapan Yol Şube Müdürlüğü ekipleri, İlçe Jandarma Komutanlığı ile Belemedik arasındaki 6 km uzunluğunda 6 metre genişliğindeki yolda Bitümlü Sıcak Asfalt kaplaması gerçekleştirdi. Pozantı Devlet Hastanesi yolunda da asfaltlama yapan ekipler 4 km uzunluğunda 7 metre genişliğindeki yolda da Bitümlü Sıcak Asfalt kaplaması yaparak yolu vatandaşların hizmetine açtı. 
Adana Büyükşehir Belediyesi asfaltlama çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Zeydan Karalar asfalt dökümünde disiplinden taviz vermiyor

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın bu yıl içerisinde 2000 km asfalt hedefine emin adımlarla ilerleyen Adana Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Şube Müdürlüğü ekipleri Pozantı ilçesinde asfaltlama çalışmasını sürdürüyor. Özellikle yaz aylarında Adanalı vatandaşların sıcaklardan kaçarak gittiği Pozantı’da çalışmalarına devam eden ekipler yolları yenileyerek yaylacıların daha rahat yolculuk etmesini sağlıyor.

Fotoğraf ve doğa tutkunlarının yolu da asfaltlandı

Fotoğraf tutkunlarının en gözde mekanlarından olan Belemedik’te asfaltlama çalışması yapan Yol Şube Müdürlüğü ekipleri, İlçe Jandarma Komutanlığı ile Belemedik arasındaki 6 km uzunluğunda 6 metre genişliğindeki yolda Bitümlü Sıcak Asfalt kaplaması gerçekleştirdi. Pozantı Devlet Hastanesi yolunda da asfaltlama yapan ekipler 4 km uzunluğunda 7 metre genişliğindeki yolda da Bitümlü Sıcak Asfalt kaplaması yaparak yolu vatandaşların hizmetine açtı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seffafbelediyecilik.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.