Mustafa Bozbey
Mustafa Dündar

Başkan Kayalar çocukların isteğini geri çevirmedi

ÇOCUK 22.10.2020 - 09:44, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:10 1094+ kez okundu.
 

Başkan Kayalar çocukların isteğini geri çevirmedi

Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, ziyaretine gelen çocukların taleplerini geri çevirmedi.

Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, Barbaros Mahallesi’nde yer alan Mia Garden Sitesi’nin sakinleri olan çocukları makamında ağırladı. Çocukların kendisine yazdığı mektubu okuyan Başkan Kayalar, mektupta yazan talepleri yerine getirme sözü verdi. Başkan amcadan istekler Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar’a Başkan amca olarak hitap eden çocuklar, “ Başkan amca biz Mia Garden Sitesi çocukları olarak voleybol sahası, basketbol sahası,  park ve çocuk oyun alanı istiyoruz. Yaparsanız çok mutlu oluruz. Sizi çok seviyoruz” yazılı mektup ile isteklerini ifade ettiler. Çocuklarımızın mutluluğu için Ziyaretleri için çocuklara teşekkür eden Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, “ Mia Garden Sitesi'nde oturan Mina, Tuana, Alaz, Beren, Elif ve Leyla ziyaretime gelerek oyun alanı ve spor alanı taleplerini ilettiler. Onların isteği benim için önemli. Kendilerine sözümüzü verdik. Parkımızı bir dahaki yaza kadar ilçemize kazandıracağız. Çocuklarımızın mutluluğu her şeye değer. Onların yüzü gülsün diye biz özveriyle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, ziyaretine gelen çocukların taleplerini geri çevirmedi.

Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, Barbaros Mahallesi’nde yer alan Mia Garden Sitesi’nin sakinleri olan çocukları makamında ağırladı. Çocukların kendisine yazdığı mektubu okuyan Başkan Kayalar, mektupta yazan talepleri yerine getirme sözü verdi.

Başkan amcadan istekler

Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar’a Başkan amca olarak hitap eden çocuklar, “ Başkan amca biz Mia Garden Sitesi çocukları olarak voleybol sahası, basketbol sahası,  park ve çocuk oyun alanı istiyoruz. Yaparsanız çok mutlu oluruz. Sizi çok seviyoruz” yazılı mektup ile isteklerini ifade ettiler.

Çocuklarımızın mutluluğu için

Ziyaretleri için çocuklara teşekkür eden Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, “ Mia Garden Sitesi'nde oturan Mina, Tuana, Alaz, Beren, Elif ve Leyla ziyaretime gelerek oyun alanı ve spor alanı taleplerini ilettiler. Onların isteği benim için önemli. Kendilerine sözümüzü verdik. Parkımızı bir dahaki yaza kadar ilçemize kazandıracağız. Çocuklarımızın mutluluğu her şeye değer. Onların yüzü gülsün diye biz özveriyle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seffafbelediyecilik.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.