BAŞKAN KOCAİSPİR'DEN MİNİK EFE'YE SÜRPRİZ ZİYARET

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.06.2019 - 19:52, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 2480+ kez okundu.

BAŞKAN KOCAİSPİR'DEN MİNİK EFE'YE SÜRPRİZ ZİYARET

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, sosyal medyadan kendisini çay içmeye davet eden Tan ailesini ve Kahraman Efe'yi evinde ziyaret edip çeşitli hediyeler verdi. "Çocuk gülerse dünya güler." diyen Başkan Kocaispir "Geleceğimizin teminatı çocuklarımıza ne yapsak azdır. Yüreğir'de çocuklarımızın daha iyi ortamlarda yetişmeleri için var gücümüzle çalışıyoruz." dedi

Reşat Tan'ın, oğlu Kahraman Efe'nin videosunu da ekleyerek sosyal medya üzerinden "Başkanım her çöp kamyonu geçişinde Kocaispir abim gelmiyor diyor. Bir çayımızı içmeye gelseniz, sizi tanıştırayım." şeklinde mesaj paylaşması ile başlayan ziyaret renkli görüntülere sahne oldu. "Madem ufaklık bizi görmek istiyor, ona bir sürpriz yapalım. Reşat kardeşim adresi özelden yolla. Çaylar senden, ufaklığa hediye bizden." diyerek mesaja cevap veren Başkan Kocaispir ertesi gün Kahraman Efe'yi ve Tan ailesini ziyaret etti. KAHRAMAN EFE'NİN MUTLULUĞU GÖRÜLMEYE DEĞERDİ Sevimliliği ve hazır cevapları ile ziyareti renklendiren minik Kahraman Efe’ye Başkan Kocaispir çeşitli hediyeler verdi. Başkan Kocaispir ile tanışan, oyunlar oynayan, şakalaşan minik yavrunun mutluğu görülmeye değerdi. Kahraman Efe, Tan ailesi ve komşuları ile sohbet eden Başkan Kocaispir minik yavruya sağlıklı, başarılı, hayırlı uzun ömürler diledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti “Atmış olduğumuz tweete cevap verip onunla da kalmayıp o değerli vaktinizi bize ayırdığınız için çok teşekkür ederiz başkanım. Allah yardımcınız olsun” yazarak yine sosyal medyadan paylaşan baba Reşat Tan Başkan Kocaispir’e teşekkür etti. Her zaman vatandaşlarla iç içe olduklarını, gelen benzer davetlere imkanlar ölçüsünde icabet etmeye özen gösterdiklerini belirten Başkan Kocaispir, “Çocuklarımızı ne kadar iyi yetiştirebilirsek ülkemizin geleceğini daha iyi şekillendirebiliriz. Bir toplumun aydınlık yarınlara ulaşması çocuklarını yetiştirme tarzına bağlıdır. Yüreğir'de çocuklarımızın daha iyi ortamlarda yetişmeleri için var gücümüzle çalışıyoruz. Çocuk gülerse dünya güler." şeklinde konuştu.