Başkan Özdemir’den Babalar Günü Kutlama Mesajı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.06.2019 - 20:22, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 2662+ kez okundu.

Başkan Özdemir’den Babalar Günü Kutlama Mesajı

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Babalar Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Özdemir kutlama mesajında; “Dünyaya gözlerimizi açtığımız andan itibaren hayatlarının her anında bizleri koruyan sevgi ve şefkatle kol kanat geren, hiçbir karşılık beklemeden, fedakarca bizleri yetiştiren, güven içerisinde geleceğe hazırlayan babalarımız, hayat yolculuğumuzda, iyi birer rol model olarak her türlü zorluğa göğüs germeyi, mücadele etmeyi, her koşulda ayakta kalmayı öğretir ve tecrübeleriyle yolumuzu aydınlatırlar. Onlara layık iyi birer evlat olmak, sevgi ve saygı göstermek, hepimiz için yerine getirilmesi gereken bir vefa borcudur. Varlıkları ile yüreklerimizi ısıtan, bize mutluluk ve güven veren bütün babalarımızın Babalar Günü'nü kutluyor, aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu uzun ömürler diliyorum" dedi.