Mustafa Bozbey
Mustafa Dündar

Başkan Özkan'a en doğal hediye

GÜNDEM 13.08.2020 - 14:43, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 2326+ kez okundu.
 

Başkan Özkan'a en doğal hediye

Karacabey’e bağlı, lezzetli ve doğal kavunlarıyla ünlü Çavuş Mahallesinin Muhtarı Mustafa Uz, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan’a mahalleye katkıları için teşekkür ziyaretinde bulunurken, yanında kavun da getirdi. Ziyarette, “Pandemi sonrası değişen alışkanlıklarımıza bir yenisi eklensin. Yerli ve doğal ürünler hediye edilsin” mesajı verildi.

Karacabey’e bağlı Çavuş Mahallesinde temmuz ayından bu yana devam eden kavun hasadı, yoğun bir şekilde sürüyor. Kavunuyla nam salan mahalleye çevre il ve ilçelerden de yoğun talep olurken, mahalle muhtarı Mustafa Uz, Belediye Başkanı Ali Özkan’a mahalle halkı adına teşekkür ziyaretinde bulundu. Ziyarete taze kavunuyla gelen Mustafa Uz, Başkan Özkan’a makamında kavun hediye ederken şu cümleleri kullandı: “Çavuş Mahalle sakinleri olarak, belediye başkanımızın mahallemize yaptığı hizmetlerden dolayı minnettarız. Özellikle sezonumuzda, mahallemizde bulunan kantarın arızalanması bizlerin işlerini bir hayli aksatmıştı. Başkanımız ile kısa sürede arızayı giderdik. Bunun yanında onarım, bakım gibi çeşitli konularda da bizlere destek oluyor. Tüm bunlar için kendisine teşekkür ediyoruz’’ dedi. Ziyarette yerli ektikleri kavunları Başkan Özkan’a hediye eden Muhtar Uz, “Hediyenin en güzeli, doğal olan ve içinde emek olandır” dedi. Kırsal mahallerimizin her zaman yanındayız Belediye Başkanı Ali Özkan da yaptığı konuşmada, “Karacabey’in tarımdaki sembol ürünlerinden birisi de Çavuş Mahallesi ve çevresinde yetiştirilen kavunlardır. Bu kavunlar, susuz tarımla yetiştirilen ve ata tohumundan gelen kavunlardır. Bu gerçekten önemle vurgulanması gereken bir konu. Bizler, tüm kırsal mahallelerimizin yanında oluyoruz. Bu kez Çavuş Mahalle Muhtarımız bizlere teşekkür ziyaretinde bulunup kavun getirmiş. Umuyorum güzel bir hareketin başlangıcı olur. Hem mütevazi hem doğal hem de emek ürünü bu” dedi.  
Karacabey’e bağlı, lezzetli ve doğal kavunlarıyla ünlü Çavuş Mahallesinin Muhtarı Mustafa Uz, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan’a mahalleye katkıları için teşekkür ziyaretinde bulunurken, yanında kavun da getirdi. Ziyarette, “Pandemi sonrası değişen alışkanlıklarımıza bir yenisi eklensin. Yerli ve doğal ürünler hediye edilsin” mesajı verildi.
Karacabey’e bağlı Çavuş Mahallesinde temmuz ayından bu yana devam eden kavun hasadı, yoğun bir şekilde sürüyor. Kavunuyla nam salan mahalleye çevre il ve ilçelerden de yoğun talep olurken, mahalle muhtarı Mustafa Uz, Belediye Başkanı Ali Özkan’a mahalle halkı adına teşekkür ziyaretinde bulundu. Ziyarete taze kavunuyla gelen Mustafa Uz, Başkan Özkan’a makamında kavun hediye ederken şu cümleleri kullandı: “Çavuş Mahalle sakinleri olarak, belediye başkanımızın mahallemize yaptığı hizmetlerden dolayı minnettarız. Özellikle sezonumuzda, mahallemizde bulunan kantarın arızalanması bizlerin işlerini bir hayli aksatmıştı. Başkanımız ile kısa sürede arızayı giderdik. Bunun yanında onarım, bakım gibi çeşitli konularda da bizlere destek oluyor. Tüm bunlar için kendisine teşekkür ediyoruz’’ dedi. Ziyarette yerli ektikleri kavunları Başkan Özkan’a hediye eden Muhtar Uz, “Hediyenin en güzeli, doğal olan ve içinde emek olandır” dedi.
Kırsal mahallerimizin her zaman yanındayız
Belediye Başkanı Ali Özkan da yaptığı konuşmada, “Karacabey’in tarımdaki sembol ürünlerinden birisi de Çavuş Mahallesi ve çevresinde yetiştirilen kavunlardır. Bu kavunlar, susuz tarımla yetiştirilen ve ata tohumundan gelen kavunlardır. Bu gerçekten önemle vurgulanması gereken bir konu. Bizler, tüm kırsal mahallelerimizin yanında oluyoruz. Bu kez Çavuş Mahalle Muhtarımız bizlere teşekkür ziyaretinde bulunup kavun getirmiş. Umuyorum güzel bir hareketin başlangıcı olur. Hem mütevazi hem doğal hem de emek ürünü bu” dedi.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seffafbelediyecilik.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.