Başkan Özlü işi sıkı tutuyor

28.09.2020 - 11:50, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 1706+ kez okundu.

Başkan Özlü işi sıkı tutuyor

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, vizyon projelerinin başında gelen, Düzce’nin çehresini değiştirecek, bölgenin en büyük Millet Bahçelerinden biri olan Millet Bahçesi 1. Etap inşaat alanında yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Millet Bahçesi Düzce Belediyesi ve TOKİ iş birliği ile yapımına başlanan İnönü Parkı, Avni Akyol Parkı ve AnıtPark Meydanı’nı kapsayacak olan Millet Bahçesi 1. Etap inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, hafta sonu çalışmaların son durumunu incelemek için bölgeyi ziyaret etti. 27 bin metrekare Alt yapı sistemlerinin de tamamlanması ile birlikte mevcut projede yer alan donatılarla beraber yaklaşık 27 bin metrekare büyüklükte yeşil alana sahip olacak olan alanı gezen Başkan Özlü, yetkililerle de istişarede bulundu. Titiz çalışma Proje de yer alan detaylarla en ince ayrıntısına kadar tek tek ilgilenen Başkan Dr. Faruk Özlü, projenin zamanında bitirilmesi ve Düzcelilerin hizmetine sunulması için gereken çalışmaların titizlikle yapılması konusunda talimat verdi.

Millet Bahçesi

27 bin metrekare