Başkan Özlü YKS için öğrencilere başarılar diledi

26.06.2020 - 12:23, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 2106+ kez okundu.
 

Başkan Özlü YKS için öğrencilere başarılar diledi

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, 27-28 Haziran’da yapılacak olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Hafta sonu yapılacak sınava girecek olan tüm üniversite adaylarına başarılar dileyen Başkan Özlü mesajında şu ifadelere yer verdi: “Bildiğiniz üzere 2019-2020 eğitim-öğretim yılı büyük bir heyecanla başlamış ve öğrencilerimiz ilk yarıyılı başarılı bir şekilde tamamlamıştır. Ancak ikinci dönemde başlayan ve tüm dünyayı olduğu gibi ülkemizi de etkisi altına alan koronavirüs salgını sebebiyle devletimiz tarafından okullar tatil edilmiş, tüm öğrencilerimiz on-line derslerle bu dönemi tamamlamışlardır. Siz gençlerimiz bizler için çok kıymetlisiniz. Her zaman yanınızda olan tüm sevenlerinizin bu süreçte de yanınızda olacağını asla unutmayın. Sınavınız nasıl sonuçlanırsa sonuçlansın hiçbir sınav sizin değerinizi belirlemeyecektir. Sizlerin bu sınavda başarılı olmak için elinizden gelen tüm gayreti gösterdiğinize inanıyorum. Kendinize bu hususta da güvenin ve başaracağınıza inanın. Bu zor dönemde alınan tedbirler kapsamında sınavlara girecek olan öğrencilerimizin stresten heyecandan uzak bir şekilde emeklerinin karşılığını alabilmesi,  yıllardır edindikleri bilgi ve birikimlerini sınava yansıtarak başarılı olmaları en büyük dileğimizdir. Her zaman destekleriyle evlatlarının yanında olan ailelerimizin sınav heyecanını paylaşıyor, Yükseköğretim Kurumları Sınavına girecek olan tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum. Allah zihin açıklığı versin.”
Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, 27-28 Haziran’da yapılacak olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Hafta sonu yapılacak sınava girecek olan tüm üniversite adaylarına başarılar dileyen Başkan Özlü mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Bildiğiniz üzere 2019-2020 eğitim-öğretim yılı büyük bir heyecanla başlamış ve öğrencilerimiz ilk yarıyılı başarılı bir şekilde tamamlamıştır. Ancak ikinci dönemde başlayan ve tüm dünyayı olduğu gibi ülkemizi de etkisi altına alan koronavirüs salgını sebebiyle devletimiz tarafından okullar tatil edilmiş, tüm öğrencilerimiz on-line derslerle bu dönemi tamamlamışlardır.

Siz gençlerimiz bizler için çok kıymetlisiniz. Her zaman yanınızda olan tüm sevenlerinizin bu süreçte de yanınızda olacağını asla unutmayın. Sınavınız nasıl sonuçlanırsa sonuçlansın hiçbir sınav sizin değerinizi belirlemeyecektir. Sizlerin bu sınavda başarılı olmak için elinizden gelen tüm gayreti gösterdiğinize inanıyorum. Kendinize bu hususta da güvenin ve başaracağınıza inanın.

Bu zor dönemde alınan tedbirler kapsamında sınavlara girecek olan öğrencilerimizin stresten heyecandan uzak bir şekilde emeklerinin karşılığını alabilmesi,  yıllardır edindikleri bilgi ve birikimlerini sınava yansıtarak başarılı olmaları en büyük dileğimizdir. Her zaman destekleriyle evlatlarının yanında olan ailelerimizin sınav heyecanını paylaşıyor, Yükseköğretim Kurumları Sınavına girecek olan tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum. Allah zihin açıklığı versin.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seffafbelediyecilik.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.