Mustafa Bozbey
Mustafa Dündar

Başkan Özyiğit, personellerle buluşmaya devam ediyor

06.06.2020 - 15:00, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 2593+ kez okundu.
 

Başkan Özyiğit, personellerle buluşmaya devam ediyor

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, korona virüs sürecinde özverili ve başarılı çalışmaları nedeniyle vatandaşlardan tam not alan belediye personellerine teşekkür ziyaretlerini sürdürüyor. Tüm birimleri tek tek gezen Başkan Özyiğit, çalışanların talep ve önerilerini de dinliyor.

Geçtiğimiz günlerde belediye ek hizmet binalarındaki Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü personelleri ile Zabıta Müdürlüğü ekiplerini ziyaret ederek fedakârca çalışmalarından dolayı teşekkür eden Başkan Özyiğit, diğer birimleri de unutmadı. Pandemi sürecinde başta 24 saat Yenişehirliler için görev başında bekleyen Yeni Şehir Masası ve Sosyal Hizmet Ekibi olmak üzere diğer birimlerle de buluşan Başkan Özyiğit, “Bundan sonraki süreçte de aynı azim ve kararlılıkla görevimizi devam ettireceğiz. Hepinize tek tek teşekkür ediyorum.” dedi. Başkan Özyiğit “Hepimiz seferber olduk” Korona virüs sürecinde vatandaşların taleplerine kısa sürece cevap veren Sosyal Hizmet Ekibi ile bir araya gelen Başkan Özyiğit, “Yönetim sorumluluğunu aldığımız Yenişehir’de vatandaşlarımızın sosyal ve ekonomik durumunu tespit etmek ve sorunlarını belirlemek için Sosyal Hizmet Ekibimizi kurmuştuk. Dar gelirli bir ailenin her ferdinin asgari ihtiyaçlarını karşılayacağımız bir alt yapıyı oluşturmuştuk. Bu süreçte pandemi ile karşılaştık ve hepimiz seferber olduk. Yeni Şehir Masası gelen talepleri Sosyal Hizmet Ekibimize iletti onlar da vakit kaybetmeden vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını ulaştırdı. Personellerimiz burada vardiyalı olarak ‘hemşehrilerimizin acil bir ihtiyacı olur’ diye 24 saat görevlerinin başında beklediler. Yenişehirli hemşehrilerim adına tüm personellerimize tek tek teşekkür ediyorum. Zorlu süreç henüz bitmedi çalışmalarımızı aralıksız bir şekilde sürdüreceğiz.” İfadelerini kullandı.  
Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, korona virüs sürecinde özverili ve başarılı çalışmaları nedeniyle vatandaşlardan tam not alan belediye personellerine teşekkür ziyaretlerini sürdürüyor. Tüm birimleri tek tek gezen Başkan Özyiğit, çalışanların talep ve önerilerini de dinliyor.
Geçtiğimiz günlerde belediye ek hizmet binalarındaki Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü personelleri ile Zabıta Müdürlüğü ekiplerini ziyaret ederek fedakârca çalışmalarından dolayı teşekkür eden Başkan Özyiğit, diğer birimleri de unutmadı. Pandemi sürecinde başta 24 saat Yenişehirliler için görev başında bekleyen Yeni Şehir Masası ve Sosyal Hizmet Ekibi olmak üzere diğer birimlerle de buluşan Başkan Özyiğit, “Bundan sonraki süreçte de aynı azim ve kararlılıkla görevimizi devam ettireceğiz. Hepinize tek tek teşekkür ediyorum.” dedi.
Başkan Özyiğit “Hepimiz seferber olduk”
Korona virüs sürecinde vatandaşların taleplerine kısa sürece cevap veren Sosyal Hizmet Ekibi ile bir araya gelen Başkan Özyiğit, “Yönetim sorumluluğunu aldığımız Yenişehir’de vatandaşlarımızın sosyal ve ekonomik durumunu tespit etmek ve sorunlarını belirlemek için Sosyal Hizmet Ekibimizi kurmuştuk. Dar gelirli bir ailenin her ferdinin asgari ihtiyaçlarını karşılayacağımız bir alt yapıyı oluşturmuştuk. Bu süreçte pandemi ile karşılaştık ve hepimiz seferber olduk. Yeni Şehir Masası gelen talepleri Sosyal Hizmet Ekibimize iletti onlar da vakit kaybetmeden vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını ulaştırdı. Personellerimiz burada vardiyalı olarak ‘hemşehrilerimizin acil bir ihtiyacı olur’ diye 24 saat görevlerinin başında beklediler. Yenişehirli hemşehrilerim adına tüm personellerimize tek tek teşekkür ediyorum. Zorlu süreç henüz bitmedi çalışmalarımızı aralıksız bir şekilde sürdüreceğiz.” İfadelerini kullandı.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seffafbelediyecilik.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.