BAŞKAN SALMAN “VATANDAŞIMIZ BU NOKTALARA SAHİP ÇIKSIN”

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.06.2019 - 21:15, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 2476+ kez okundu.

BAŞKAN SALMAN “VATANDAŞIMIZ BU NOKTALARA SAHİP ÇIKSIN”

Özel insanlarımızın daha yaşanabilir bir kentte, engel tanımadan yaşamlarını sürdürebilmeleri için çalışmalarına devam eden Yalova Belediyesi, daha önce kent merkezinin belli noktalarına koymuş olduğu ‘Araç Şarj İstasyonlarını’ yeniledi. Yapılan yenileme ve değişikler sonrasında Yalova Belediyesi binası önüne ve Gazipaşa Caddesi Zabıta noktasının bulunduğu noktaya yeni istasyonlar konuldu. Yapılan yenileme çalışmaları hakkında bilgi veren Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman; “Üzülerek belirtmek isterim ki, daha önce koymuş olduğumuz araç şarj istasyonları diğer yapılan güzel hizmetlerimiz gibi kimliği belirsiz kişiler tarafından hasar verilmiş, çöp kutusu olarak kullanılmıştı. Şimdi yapmış olduğumuz yenileme çalışmasıyla, Gazipaşa Caddesi üzerinde bulunan Zabıta noktamıza ve Yalova Belediyesi önünde bulunan banka atm noktasının yanına yenilerini koyduk. Bu iki güvenli noktamızda özel insanlarımız akülü araçlarını şarj edebilecekler. Bu konuda vatandaşlarımızın da duyarlı olmasını bu noktalara zarar verenleri uyarmasını ve gereken mercilere şikayetlerini iletmesini istiyorum. Özel insanlarımızın ihtiyacı olan ve yaşam kalitelerini yükselten bu noktalara sahip çıkarak hem kamu malını koruyacaklar hem de özel insanlarımıza destek olmuş olacaklar.” dedi.