Başkan Tosun'a ziyaret

25.09.2020 - 15:19, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 2546+ kez okundu.

Başkan Tosun'a ziyaret

Kentte bir dizi ziyaretlerde bulunmak amacıyla Bandırma’ya gelen CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, CHP Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin, CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı ve CHP Balıkesir İlçe Başkanları Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun’u makamında ziyaret etti. Ziyaretle ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Tolga Tosun, bu ziyaretin birlik, beraberlik ve dayanışma adına güzel ve verimli bir ziyaret olacağına inandığını söyledi.