Mustafa Bozbey
Mustafa Dündar

Belediye daha yeşil bir Esenyurt için çalışıyor

GÜNDEM 21.11.2020 - 10:18, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:10 2081+ kez okundu.
 

Belediye daha yeşil bir Esenyurt için çalışıyor

İlçe genelinde park ve bahçelerin bakım ve onarım işlemlerine hız kesmeden devam eden Esenyurt Belediyesi, kış mevsiminin gelmesiyle birlikte ağaçların budama çalışmalarını da aralıksız olarak sürdürüyor.

Esenyurt Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, bir yandan park ve yeşil alanlarda bakım ve onarım çalışmalarına devam ederken, bir yandan da ağaç budama işlemlerini sürdürüyor. İlçe genelinde yer alan cadde, sokak ve parklarda belirlenen program dahilinde tüm ağaçların bakımı yapılıyor. Kış aylarının gelmesiyle birlikte başlatılan budama çalışmalarıyla, ağaçların olumsuz hava koşullarından etkilenmemesi ve daha sağlıklı bir şekilde büyümesi sağlanıyor. Ağacın ömrünün uzatılması, estetik görüntüsü ve hastalıklara karşı direncinin arttırılması amacıyla yapılan budama çalışmaları kapsamında, vatandaşlardan gelen dilekçeler de değerlendirilerek budamaya uygun bulunan ağaçlar budanıyor. Yeşil alanların bakımı yapılıyor Ekipler, ilçe genelinde bulunan meydan ve parklarda ağaçlandırma ve bakım çalışması yürütüyor. Vatandaşların en büyük sosyal faaliyet alanlarından olan parklar ve meydanları daha kullanılabilir hale getirmek için çalışan ekipler, yeşil alanların bakıma alınmasının yanı sıra ağaç ve çalı dikimi, çim serimi ve toprak tasfiyesi de gerçekleştiriyor.
İlçe genelinde park ve bahçelerin bakım ve onarım işlemlerine hız kesmeden devam eden Esenyurt Belediyesi, kış mevsiminin gelmesiyle birlikte ağaçların budama çalışmalarını da aralıksız olarak sürdürüyor.

Esenyurt Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, bir yandan park ve yeşil alanlarda bakım ve onarım çalışmalarına devam ederken, bir yandan da ağaç budama işlemlerini sürdürüyor. İlçe genelinde yer alan cadde, sokak ve parklarda belirlenen program dahilinde tüm ağaçların bakımı yapılıyor. Kış aylarının gelmesiyle birlikte başlatılan budama çalışmalarıyla, ağaçların olumsuz hava koşullarından etkilenmemesi ve daha sağlıklı bir şekilde büyümesi sağlanıyor. Ağacın ömrünün uzatılması, estetik görüntüsü ve hastalıklara karşı direncinin arttırılması amacıyla yapılan budama çalışmaları kapsamında, vatandaşlardan gelen dilekçeler de değerlendirilerek budamaya uygun bulunan ağaçlar budanıyor.

Yeşil alanların bakımı yapılıyor

Ekipler, ilçe genelinde bulunan meydan ve parklarda ağaçlandırma ve bakım çalışması yürütüyor. Vatandaşların en büyük sosyal faaliyet alanlarından olan parklar ve meydanları daha kullanılabilir hale getirmek için çalışan ekipler, yeşil alanların bakıma alınmasının yanı sıra ağaç ve çalı dikimi, çim serimi ve toprak tasfiyesi de gerçekleştiriyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seffafbelediyecilik.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.