Belediye Meclis Üyelerine 76 Iğdır Belediye Sporun Formaları Hediye Edildi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.06.2019 - 07:43, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 2097+ kez okundu.

Belediye Meclis Üyelerine 76 Iğdır Belediye Sporun Formaları Hediye Edildi

Belediyemiz Meclis toplantısında Belediye Meclis Üyelerine üzerinde isimlerinin yazılı olduğu formalar hediye edildi.

Bu hafta başlayacak olan Iğdır Belediyesi yaz futbol okulu öncesinde, meclis üyelerine spora verdikleri verecekleri desteklerden ötürü bir hediye yaptırdıklarını belirten Eş Başkan Eylem Çelik;”  yol, su, park bahçe gibi yerel yöneticiliğin rutin işlerinin yanı sıra sosyal, kültürel, sportif faaliyetlere ağırlık vereceğiz. Belediye yönetimimizin bu konulara olan duyarlılığı içinde ayrıca teşekkür ediyoruz.” dedi.