Belediye Şehri Güzelleştirmeye Devam Ediyor

04.05.2020 - 22:04, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 4091+ kez okundu.
 

Belediye Şehri Güzelleştirmeye Devam Ediyor

Beyşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından şehrin birçok noktasında devam eden çalışmalarla mahalle, park ve bahçeler ile çocuk oyun alanları güzelleşiyor.

Beyşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından şehrin birçok noktasında devam yeşil alan çalışmaları ile mahalle, park ve bahçeler ile çocuk oyun alanları güzelleşiyor.   Şehrin birçok noktasında eş zamanlı olarak hummalı bir çalışma başlatan Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri bir yandan binlerce çiçeği toprakla buluşturup birçok noktada yabani ot temizliği gerçekleştirirken, diğer yandan gerekli ilaçlama çalışmalarını yerine getiriyor. Öte yandan ekipler refüjlerde ve parklardaki uzayan çimlerin biçim işlerini de aralıksız yürütüyor. Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır çalışmalar hakkında yaptığı açıklamada, "Şehrimiz her geçen gün gelişiyor. Biz de Beyşehir Belediyesi olarak bizlere güvenen, şehri emanet eden hemşerilerimize layık hizmetlere devam ediyoruz. İnşallah marka şehir olma yolunda hızla ilerleyen, geçmişiyle övünen geleceğe emin adımlarla ilerleyen Beyşehir’imize en iyi hizmeti hemşerilerimize sunmak adına çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Bir yandan asli görevimiz olan temel hizmetleri gerçekleştirirken diğer yandan şehrimizin vitrini niteliğindeki cadde ve sokaklarımızı güzelleştirecek projelerle süslüyoruz. ”dedi.
Beyşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından şehrin birçok noktasında devam eden çalışmalarla mahalle, park ve bahçeler ile çocuk oyun alanları güzelleşiyor.

Beyşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından şehrin birçok noktasında devam yeşil alan çalışmaları ile mahalle, park ve bahçeler ile çocuk oyun alanları güzelleşiyor.

 

Şehrin birçok noktasında eş zamanlı olarak hummalı bir çalışma başlatan Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri bir yandan binlerce çiçeği toprakla buluşturup birçok noktada yabani ot temizliği gerçekleştirirken, diğer yandan gerekli ilaçlama çalışmalarını yerine getiriyor. Öte yandan ekipler refüjlerde ve parklardaki uzayan çimlerin biçim işlerini de aralıksız yürütüyor.

Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır çalışmalar hakkında yaptığı açıklamada, "Şehrimiz her geçen gün gelişiyor. Biz de Beyşehir Belediyesi olarak bizlere güvenen, şehri emanet eden hemşerilerimize layık hizmetlere devam ediyoruz. İnşallah marka şehir olma yolunda hızla ilerleyen, geçmişiyle övünen geleceğe emin adımlarla ilerleyen Beyşehir’imize en iyi hizmeti hemşerilerimize sunmak adına çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Bir yandan asli görevimiz olan temel hizmetleri gerçekleştirirken diğer yandan şehrimizin vitrini niteliğindeki cadde ve sokaklarımızı güzelleştirecek projelerle süslüyoruz. ”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seffafbelediyecilik.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.